Ζητείται προγραμματιστής - γραφίστας


Η εταιρεία Parizianista αναζητά ατομο ως προγραμματιστή - γραφίστα με άριστες γνώσεις διαχείρισης και συντήρησης e-shop.

Aπαραίτητη η γνώση της πλατφόρμας magento και γραφιστικών προγραμμάτων. Η εταιρεία εδρεύει στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης (Ανατολικά περίχωρα) και προσφέρεται πενθήμερη οκτάωρη εργασία με βασικό μισθό και πλήρη ασφάλιση. 

Αποστολή βιογραφικών στο cv.parizian@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.