Πέταξαν παμπρίζ αυτοκινήτων (τζάμια) στο Πλατανόδασος Ν. Εφέσου Πιερίας


Ασυνείδητοι πέταξαν στο Πλατανόδασος Ν. Εφέσου Πιερίας ένα τόνο περίπου παμπρίζ αυτοκινήτων (τζάμια)!

Την καταγγελία έκανε ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ν. Εφέσου Μπάμπης Κουτσιμάνης που ενημερώθηκε από κτηνοτρόφους της περιοχής και από τον υδρονομέα του Δήμου.

Σε επικοινωνία μας με τον κ. Κουτσιμάνη μας δήλωσε ότι πρόκειται για ένα "έγκλημα" κατά της φύσης και ότι έχει ήδη καταθέσει στην αστυνομία μήνυση κατά αγνώστων.

Παράλληλα ο κ. Κουτσιμάνης ζητά από όποιον είδε η γνωρίζει το παραμικρό να ενημερώσει τον ίδιο ή την αστυνομία.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.