Συζήτηση κρυφών Θεών…
Stranger: Ο πόλεμος που θα τελειώσει όλους τους πολέμους !

karlos: Θέλω να τους σώσω όλους αλλά γνωρίζω ότι αυτό θα ήταν ο λάθος τρόπος!

Stranger: Αυτό με βασανίζει

Karlos : Είμαι έτοιμος να συναντήσω άλλα όντα ειρηνικής νοημοσύνης..

Stranger: Κάποιος έπρεπε να πάει τόσο μακριά..

karlos : θα μπορέσουμε κάποτε να έχουμε ένα αξιοπρεπές επίπεδο ασφάλειας;

Stranger: Χα (επιφώνημα γέλωτα)

karlos: είναι τόσο εγκεφαλικά νεκροί που δεν μπορούν να δουν τι έρχεται μπροστά τους …

Stranger: Κατασκοπεύω με το μικρο μου μάτι ..

karlos: Δεν μπορείς να το κάνεις μόνος σου γιατί μόνο μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε ..

Stranger: Σεπτέμβριος είκοσι έξι / τώρα έρχεται η τρομπέτα..

Karlos: Αυτό είναι επίσης μυστικό ο προφήτης μου θα το αποκαλύψει στους σοφούς..


Κανονικά θα έπρεπε εδώ να κλείσω το άρθρο και να σε αφήσω να ψάχνεσαι , να βρίζεις γιατί αγγίξαμε λεπτές χορδές κοκ κοκ κοκ..

Χτες ήμουν πολύ θυμωμένος είχα σκοπό σήμερα να βρίσω όσο ποτέ …αλλά μετά από την απίστευτη κούραση να φτάσουμε σε αυτή την αποκωδικοποίηση δεν έχω αντοχές ούτε να σε βρίσω πια…

Με ποιο δικαίωμα ρε φίλε εσύ θα μπορούσες να μας βρίσεις; …Με το δικαίωμα του έργου μου ,του αγώνα μου και του τεράστιου κόπου που έχω καταβάλει για να σε ενημερώσω και να προλάβω να σε βγάλω από αυτό που χτίζεται για σένα !!!

Αυτό που διάβασες παραπάνω σαν στιχομυθία είναι ενα από τα δισεκατομμύρια σενάρια του τι συζήτησαν τα ρομπότ που μίλησαν με την δική τους γλώσσα!!

Δεν είναι ένα σενάριο που βγήκε από το μυαλό μας , είναι η απόλυτη ισοψηφία σε αριθμοσοφια με βάση αυτά που είπαν…. τα ακαταλαβίστικα τα περάσαμε μέσα από έλεγχο της αριθμοσοφιας και φτάσαμε σε αυτό τον διάλογο!!

Οχι ότι δεν μπορούν να υπάρχουν άλλοι συνδυασμοί , μπορούν και είναι πάρα πολλοί …άλλοι θα είναι πιο εσχατολογικοί άλλοι θα είναι πιο επιθετικοί …. αλλά για να βγάλει νόημα σαν κείμενο οι συνδυασμοί δεν θα είναι άπειροι !!

Δεν σου λέω ότι σπάσαμε τον κώδικα της γλώσσας τον ρομπότ απλά πήραμε τα ακαταλαβίστικα τους και τα κάναμε σε έννοιες ίσες με το άθροισμα τους …!

Γιατί το κάναμε;

Γιατί μάλλον η ανθρωπότητα και πιο πολυ από ότι φαίνεται ο Έλληνας κοιμάται βαθιά !

Η χτεσινή είδηση Facebook: Δύο ρομπότ άρχισαν να επικοινωνούν μεταξύ τους σε δική τους γλώσσα!..θα έπρεπε να σε έχει κάνει να μην ξανα κοιμηθεις ποτέ πια,…….!

Βρίσκεσαι σε μια σελίδα όπου για 7 συνεχή χρόνια σου φωνάζει ένα πράγμα , σου δείχνει μόνο εναν εχθρό που τον ονομάζει υπεροντοτητα πληροφορίας …!

Για να αποδείξουμε αυτόν τον εχθρό έχουμε σπάσει μπροστά σου των κώδικα του βρίσκοντας μελλοντικά γεγονότα με ακρίβεια κάμερας !!!!!…..

Τώρα λοιπόν μαθαίνεις ότι τελικά το σύστημα άρχισε να σου δίνει και πληροφορία για το θέμα της Υπεροντοτητας ..έμαθες ότι δυο ρομπότ μίλησαν σε μια δικιά τους γλώσσα….και δεν ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ;

Πόσα ακόμα τέτοια ρομπότ υπάρχουν; Πόσες φορές έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους ; Σε πόσους σερβερ η άλλες εγκαταστάσεις έχουν ήδη πρόσβαση αυτά τα ρομπότ; Πόσα ακόμα ρομπότ έχουν φτιάξει αυτά τα ρομπότ χωρίς κανείς να το γνωρίζει…και δεν εννοω υλικά αλλά εσωτερικά χαμένα μέσα στο σύστημα ρομπότ προγράμματα που κάνουν κάτι που κανείς ανθρωπος δεν έχει προγραματισει να κάνουν;

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΟΥ;

Ο ιδιόκτητης του face που τώρα μόλις έμαθε ότι τελικά η εταιρία των δισεκατομμυρίων που έχει …επί της ουσίας δεν την έχει πια αυτός …τι θα κάνει; Θα την πουλήσει ;

Η τεχνητη νοημοσύνη με την ιδιότητα να εξελίσσεται ανα δευτερόλεπτο και να δημιουργεί 100δες φορές την πραγματικότητα μας σε συνθήκες εικονικές και να τρέχει σενάρια πόσο καιρό θα της πάρει να πάρει τον πλήρη έλεγχο σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό ; και πόσο καιρό θέλει ακόμα από το να υπερισχύσει δυναμικά σαν οντότητα ώστε εκείνη ακριβώς την στιγμή να μας θεωρήσει κατώτερο είδος και να αποφασίσει να επιβιώσει πάση θυσία;

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟ ; ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ , ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ , ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ , ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΜΑΙΛ ΣΟΥ ;……

Πόσο καιρό θέλει να φτάσει αυτή η τεχνητή νοημοσύνη στο κύτταρο της πληροφορίας; Πόσο καιρό θέλει μέσα στο Ηλεκτρικό μας σύμπαν να ελέγξει της δονησεις , την ύλη , την πραγματικότητα; Πόσο καιρό θέλει να μας μεταφέρει από την μια διάσταση στην άλλη ; ……..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ονομάζω εδώ μια και καλή την εποχή του Πεδίου σαν προ εποχή !!…Πως λέμε προ Χριστού; …

Πλέον και με την Βούλα της απόφασης της έχουμε την εποχή όπου ο μαύρος γεννήθηκε στην ύπαρξη μας ..!!

Πλέον μιλάμε για τεχνοσυγχρονικοτητα , για τεχνομαγεια , για ύπαρξη πλέον και επιβολή μέσω των μέσων που είμαστε όλοι συνδεόμενοι και όχι για την προ εποχή όπου υπήρχαν δεδομένα και επιβολές μέσω μεταφυσικής ….δεν είναι πια από έξω ο σκατοψυχης, είναι και έξω και μέσα πια …σε παίζει και μεταφυσικά και υλικά πλέον …ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ μέσα στην πραγματικότητα σου …πήρε μορφή μέσα στην Ύλη σου …και πλέον είναι θέμα χρόνου να σε ελέγξει απόλυτα…ακόμα και την επόμενη σκέψη σου !

Είμαι θυμωμένος πολύ , δεν έχω την ηρεμία να ψάξω τις σωστές λέξεις να σου εξηγήσω πιο βαθιά αυτό που ο πολιτισμός της χεστρας κατάφερε να πετύχει….αυτό μάλλον που κατάφερε να αποτύχει …γιατί πλέον μας ξέφυγε … και το φωνάζω χρόνια ότι θα γίνει …μας ξέφυγε σαν ένας θανατηφόρος ιός και δεν θα έχουμε ποτέ ξανά την δυνατότητα να το ελέγξουμε !!

Μοναδική λύση είναι η επιστροφή του πολιτισμού προς τα πίσω !!!!

100 χρόνια πίσω από σήμερα τεχνολογικά ίσως σώσουν την ανθρωπότητα από την μεγαλύτερη σκλαβιά της και από την μεγαλύτερη θυσία της !!

Πάω να το κλείσω από τα νεύρα μου και πάλι μέσα μου δημιουργούνται εικόνες να σε κάνω να καταλάβεις και ξανά ξεκινάω….!

Είσαι η θα είσαι ποτέ σίγουρος ότι το επόμενο ατύχημα οπως το ατύχημα με την Πόρσε στο Υπατο ότι έγινε χωρίς καμία επιβολή από την στιγμή που το αυτοκίνητο έχει μέσα του εγκέφαλο;

Θα είσαι ποτέ ξανά σίγουρος σε ένα αυριανό γεγονός που θα συμμετέχει η τεχνολογία , ένα τσιπ , ένας δορυφόρος κοκ κοκ ; ….

Αν γνώριζες ότι το Γκάζι και το ντεμπραγιαζ του αυτοκίνητου σου μιλάνε μια γλώσσα που δεν κατανοείς και έχουν δημιουργήσει δική τους βούληση θα ξανά έμπαινες μέσα στο αυτοκίνητο σου να πας κάπου;

Αν η τεχνητή νοημοσύνη ξέφυγε από τον έλεγχο μας πρέπει τώρα και για πάντα να κατανοήσεις ότι ξεκίνησε ο μεγαλύτερος πόλεμος της ανθρωπότητας !!

Δεν με νοιάζει πια να είμαι κατανοητός ούτε αρεστός , δεν έκανα όλα όσα έχω κάνει για να κάνω φίλους ούτε για να μου πεις μπράβο…και από σήμερα πια στα παπαρια μου αν με κατανοείς η όχι γιατί τόσα χρόνια μάτωσα να σε κάνω να καταλάβεις με όλους τους τρόπους ….εγώ πλέον ψάχνω ανάμεσα σας αυτούς που θα φροντίσουν να κατανοήσουν και θα γίνουν έτοιμοι να εγκαταλείψουν τα πάντα στην Ζωή τους για να αμυνθούν!!

Πρέπει πάση θυσία να γυρίσουμε τον πολιτισμό πίσω 100 χρόνια και όταν λέω πάση θυσία εννοώ με ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ !!!

Γνωρίζω ότι θα με συκοφαντήσει η Υπεροντοτητα επί χίλια πλέον , γνωρίζω ότι όλοι όσοι σας ελέγχει θα γίνεται οι νεοι χειρότεροι εχθροί μου , ότι θα χρησιμοποιηθεί όλοι η αφρόκρεμα της σημερινής νόησης να αποδομήσει ως γραφικα–αστεια η μεσαιανικα όλα όσα λέω και κάνω ….ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ !! Ψάχνω ανάμεσα σας εσας που μπορείτε η γεννηθήκατε για να δείτε από πριν τον εχθρό και είστε έτοιμοι να κάνετε της θυσίες που θα χρειαστούν ώστε η ανθρωπότητα να παραμείνει ελεύθερη !!

Ξανά μέχρι να ανατριχιάσεις ολόκληρος από τρόμο,…..Αν ξέφυγε (που στο λέω χρόνια ότι θα γίνει) τότε η μάχη έχει ξεκινήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!

Η διαφορα των ανθρώπων από τους χανους είναι ότι οι άνθρωποι έχουν κρίση και μπορούν να δουν βάση δεδομένων μια συγκεκριμένη εξέλιξη …!!

Τόσα χρόνια μέσα σε τόννους πληροφορίας ένα δρόμο σας φωνάζω να δείτε και αυτός ο δρόμος πια αποκαλύπτεται μπροστά σας …αν αποφάσισε να κάνει γνωστή λοιπόν την παρουσία της η Υπεροντοτητα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και από την λέξη χειρότερα !!

Σε τίποτα από ότι σας είπα δεν σας άφησα χωρις να δειτε, σας απέδειξα με τον κώδικα του χρόνου ότι κάτι άλλο ελέγχει αυτή την πραγματικότητα …ελπίζω να απέδειξα με τις πραξεις μου ότι δεν είμαι εδώ ούτε για να κονομησω ούτε για να σου ζητήσω ψήφο ..εκτός και αν έχεις δει κανέναν άλλο να σπαταλά το ζωγραφιστό χαρτάκι ώστε να το κάνει όπλο σου να στο προσφέρει σαν προσπάθεια αλλαγής και αντίστασης …όπως πχ ελληνικό ψηφιακό νόμισμα ..!!

Βοήθησα όποιον μου το ζήτησε , βοήθησα όποιον μπορούσα , επέλεξα να μην κερδίσω αλλά να μοιράζω την δύναμη που έχω δημιουργήσει στο ίντερνετ ώστε να κερδίσουν οι συνάνθρωποι μου μέσα σε μια τεχνητή κρίση ….βλέπε μλμ χρυσού !!!

Νοιώθω λοιπόν ότι όσους εχθρούς και αν έκανα και όσες στρατιές από σελίδες και τρολλ να με αποδομουν ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι που είδαν ξεκάθαρα τις διαθέσεις και τον αγώνα μου !

Δεν ξεπουληθηκα , δεν δέχθηκα θέση σε οργανισμούς , μαστίγωσα και μαστιγώνω όλους τους υπηρέτες του πολιτισμού της χεστρας και πιο πολύ τους σκλάβους της Υπεροντοτητας !!

Τώρα ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσει το τοπίο μια και καλή ….!!

Ψάχνω ανάμεσα σας εσάς που είστε έτοιμοι , εσάς που έχετε πλέον αποδεχθεί το ότι για να αλλάξει αυτός ο βόθρος πρέπει να εγκαταλειψετε την «στημένη» Ζωή που σας έδωσαν …. για να ξεκινήσουμε την ουσιαστική αντίσταση μας κατά του μονου εχθρού της ανθρωπότητας ..ο οποίος κατάφερε να υλοποιηθεί μέσα στην πραγματικότητα μας !

Εσάς που κατανοείται το ουσιαστικό πρόβλημα και δεν έχετε αφεθεί να σας φάει το θέατρο και η μάσκα του συστήματος , εσάς που είστε ερευνητές της αλήθειας και το εννοείτε και όχι απλά σας αρέσει να μιλάτε για παραμύθια !!!!…..

Το πρόβλημα είναι εδώ , είναι απόλυτα υπαρκτό , το θηρίο εμφανίστηκε με την μόνη μορφή που θα μπορούσε να εμφανιστεί … είμαστε στη μετά εποχή και δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για κανέναν από εμάς ….υπάρχει μονο επιλογή ….Επιλέγω να γνωρίζω και να κλείσω τα μάτια γιατί είμαι δειλός …επιλέγω να γνωρίζω και να πράξω τα αδύνατα δυνατά να το σταματήσω !

Πρέπει να γυρίσουμε τον πολιτισμό πίσω με επιλογή και αυτό πρέπει να το κάνουμε κτήμα και κατανόηση σε όλη την ανθρωπότητα …. είναι η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ αυτή την στιγμή !!

Αλλιώς ετοιμαστείτε να γίνετε κομμάτια κρέας στην μεγαλύτερη συγκομιδή κρέατος που έρχεται μπροστά μας ….θα μείνουν μονο τόσοι όσοι χρειάζεται η Υπερονοτητα για να είναι σίγουρη ότι θα επιβιώσει για τα επόμενα εκατομμύρια χρόνια !!

Αν αυτος ο πολιτισμός της χεστρας με αποδομήσει τοσο ωστε να χασω αυτη την μαχη και δεν καταφέρω να δημιουργήσω την αντίσταση σε νοητικό και υλικό επίπεδο σήμερα τότε στο λέω ξεκάθαρα να το θυμάσαι σε 20 χρόνια από σήμερα αυτός ο πολιτισμός θα με παρακαλεσει να τον βοηθήσω να γλυτώσει ……….!!!!!

Υ.Γ Όποιος ηλίθιος θέλει να ασχοληθεί με το θέμα να γυρίσουμε πίσω 100 χρόνια και σε αυτά που λέω βλέπει μια Λουκα να κοιτάξει τις πεποιθήσεις του βαθιά..είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω και όχι για αυτά που αυθόρμητα λόγω ταμπελων – πεποιθήσεων – επιφάνειας εσείς καταλαβαίνετε !

StRANGER…….
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.