Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ακολουθούν οι τυφώνες… Ακριβώς 7 χρόνια μετά το ίδιο μοτίβο 3 τυφώνων
Ακτοπλοϊκά δρομολόγια ακολουθούν οι τυφώνες… Ακριβώς 7 χρόνια μετά το ίδιο μοτίβο 3 τυφώνων

Μετά το σεισμό στο Μεξικό πέφτει η περιοχή θύμα στους τυφώνες που συμβαίνουν πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό και προκαλούν πολλά ερωτήματα. ‘Οπως το ερώτημα που προκύπτει από την ακόλουθη εικόνα που βρήκαμε σε ξένο ερευνητή.

Βλέποντας την εικόνα μας δημιουργείτε ξανά το ερώτημα αν όλες αυτές οι θεομηνίες που συμβαίνουν στον πλανήτη μας είναι φυσικές;;; Φυσικά μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θέλουμε. Συνομοσιολόγοι είμαστε ότι μας κατέβει λέμε.

Για δείτε όμως καλύτερα αν είναι τυχαίες και όχι τεχνιτές οι πορείες των κυκλώνων όπως βλέπουμε στην φωτογραφία με το μοτίβο των 3 τυφώνων του 2010 και την επανάληψη τους ακριβώς μετά από 7 χρόνια!!!

3 τυφώνες μετά από 7 χρόνια με την ίδια πορεία επάνω σε χάρακα σχεδιασμένη…Ούτε ακτοπλοϊκά δρομολόγια να εκτελούσαν δεν θα είχαν τόση ακρίβεια!!!

Και έτσι έχετε ανθρώπους που πιστεύουν ότι όλα είναι φυσικά και οτι συμβαίνει, οφείλεται στην αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Στη συνέχεια, υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι οι καταστροφές που γίνονται στον πλανήτη, ελέγχονται και χειραγωγούνται από τις σατανικές δυνάμεις και τα μηχανήματα τους για να προκαλέσουν το χάος και μέσα από το χάος την ΤΑΞΗ.
Υπάρχει όμως και άλλη εκδοχή που μπορεί να μας μπερδεψει λίγο, δηλαδή και οι δυο περιπτώσεις συγχρόνως είναι δυνατές.

Στο παρακάτω βίντεο του Dane Wigington της GeoengineeringWatch.org μας εξηγεί τι συμβαίνει στη γη και γιατί και πώς οι τυφώνες δημιουργούνται με βάση μιας συγκεκριμένης ατζέντας.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.