Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Ελληνική Αστυνομία για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»


Από το προσωπικό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα είδη πρώτης ανάγκης, για να προσφερθούν στο οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Την Παρασκευή το απόγευμα, αντιπροσωπείες των Αξιωματικών και του προσωπικού της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκαν δομή της οργάνωσης που λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη, όπου προσφέρθηκαν είδη πρώτης ανάγκης και αναλώσιμα, όπως τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας, βρεφικής περιποίησης και άλλα, που συγκεντρώθηκαν στις έδρες των Αστυνομικών Υπηρεσιών.


Τα είδη πρώτης ανάγκης παρέδωσαν εκ μέρους του προσωπικού, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, Αστυνομικό Διευθυντή Χρήστο Σιμούλη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, Αστυνομικό Διευθυντή Ιωάννη Ταλαμπίρη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, Αστυνομικό Διευθυντή Θεολόγο Τσακίρη, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Γεώργιο Τζήμα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, Αστυνομικό Διευθυντή Γεώργιο Παπαδόπουλο και τον αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευάγγελο Τσιώτα.


Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής εξέφρασε ακόμη μία φορά την αμέριστη στήριξη και αναγνώριση του κοινωνικού έργου που επιτελείται από τον οργανισμό για τα παιδιά και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, ενώ τα μέλη της αντιπροσωπείας, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις αποθηκών της δομής και ενημερώθηκαν για τις δράσεις και το έργο του οργανισμού, από την κ. Μακρή, συντονίστρια κέντρου άμεσης κοινωνικής επέμβασης στη Βόρεια Ελλάδα και την κ. Σπανού, κοινωνική λειτουργό του κέντρου στήριξης παιδιού και οικογένειας στο Χαμόγελο του Παιδιού.


Η δράση αυτή των αστυνομικών να συγκεντρώσουν είδη για «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σκοπεύει στην κάλυψη ουσιαστικών αναγκών του οργανισμού, και αποτελεί συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του για τους συνανθρώπους μας.


Παράλληλα η πρωτοβουλία αυτή αναδεικνύει την κοινωνική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας και στέλνει μήνυμα κοινωνικής ευαισθησίας και έμπρακτης αλληλεγγύης από το αστυνομικό προσωπικό, που θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στο έργο των κοινωνικών φορέων, με παρόμοιες δράσεις.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.