Γενική συνέλευση και κοπή πίτας στον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Πιερίας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Πιερίας.
Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συμεών Οφείδης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ευχόμενος ένα παραγωγικό και γεμάτο υγεία 2018. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο ταμίας του Συλλόγου Γ. Τανατζής, ο οποίος προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό (έσοδα-έξοδα) του προηγούμενου έτους (2017), ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα από τα παρόντα μέλη.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου έκανε τον Διοικητικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, επικεντρώνοντας στα καίρια προβλήματα και φλέγοντα θέματα που ταλανίζουν χρόνια τις πολύτεκνες οικογένειες και τις προσπάθειες επίλυσης τους που έκανε το Δ.Σ.
Η Γ.Σ. συνεχίστηκε με την ενημέρωση των πολυτέκνων για την Γ.Σ. της ΑΣΠΕ, την δυναμική παρουσία του Συλλόγου σ αυτήν με την παρουσία του Γ.Γ. Αντωνίου Κων νου και της Ειδικής Γραμματέως Γκίτσης Νίκης.
Αμέσως μετά ο λόγος δόθηκε στα μέλη του Συλλόγου που τοποθετήθηκαν και κατέθεσαν προτάσεις προς το Δ.Σ.
Κοινό χαρακτηριστικό των τοποθετήσεων των ομιλητών ήταν οι περικοπές στα επιδόματα και δικαιώματα των πολύτεκνων οικογενειών, αλλά και το δημογραφικό πρόβλημα της πατρίδας μας καθώς και η επιτακτική ανάγκη της δυναμικής παρέμβασης του Ανώτατου Συνδικαλιστικού Οργάνου των Πολυτέκνων ,της ΑΣΠΕ, για την διεκδίκηση και διευθέτηση από την πολιτεία των δικαίων αιτημάτων των πολυτεκνικών οικογενειών.
Στο τέλος, κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Συλλόγου με ευχές όλων ώστε το 2018 να είναι μια καλύτερη χρονιά για τους πολύτεκνους και τις οικογένειες τους.
Μοναδικό μελανό σημείο της εκδήλωσης η μικρή συμμετοχή γεγονός που προβλημάτισε το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.