Σπαγγέτι Amatriciana





Σπαγγέτι Amatriciana


Υλικά

500 γραμ. σπαγγέτι
¼ φλ. ελαιόλαδο
2 κομμάτια πανσέτα
1 μικρό κρεμμύδι ξερό
1 καυτερή πιπερίτσα
2 φλ. τριμμένες ντομάτες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι


Εκτέλεση

Κόβουμε σε μικρά καρέ την πανσέτα. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε την πανσέτα. Την βγάζουμε και την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. Ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπερίτσα. Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα να βράσει για 6 - 7 λεπτά μέχρι να γίνει πιο πυκνή. Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε την πανσέτα. Βράζουμε τα σπαγγέτι μας, τα στραγγίζουμε και τα προσθέτουμε στην σάλτσα. Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή, αραιώνουμε με λίγο από το νερό ζυμαρικών.



Για 4 μερίδες

Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.