«Συγχαρητήρια Επιστολή για τη διάκριση του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης»


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας συγχαίρει την ομάδα μαθητών του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης για τη διάκρισή της στον 3ο διαγωνισμό με θέμα: «Κοινωνική, πνευματική και εθνική ζωή στη Μακεδονία και τη Θράκη (από τα τέλη του 18ου αι. ως τις παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου)».


Στο διαγωνισμό, που διοργάνωσε το Σωματείο «Οι Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα» υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κατά το σχολικό έτος 2016/17, συμμετείχαν μαθήτριες/τές της Β΄ και της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων της Μακεδονίας και της Θράκης.

Οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Κατερίνης που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό ήταν οι: Θεοφιλίνα Βαλλούς, Ζωή Βρέντζου, Μαρία-Δήμητρα Βαϊτσοπούλου, Θωμαΐς Γκατζούνη, Σταματία Κυπαρίσση, Σταύρος Πιπερίδης, Τζένη Τσάλε, Κωνσταντίνος Χριστιανίδης και την ομάδα συντόνιζε η επιβλέπουσα καθηγήτρια κ. Ιωάννα Τσαουσίδου.

Το 7ο Γυμνάσιο της ΔΙΔΕ Πιερίας απέσπασε το 1ο βραβείο για την ταινία με τίτλο "Πιερία: Από τη σκλαβιά στην απελευθέρωση", που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος με τίτλο: «Οι αγώνες των Ελλήνων για Ελευθερία», που υποστηρίζεται από το Γραφείο Καινοτόμων Δράσεων της ΔΙΔΕ Πιερίας.

Η διάκριση αυτή αποτελεί τιμή τόσο για τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας όσο και την τοπική κοινωνία μας, αφού μέσα από τη δημιουργικότητα των μαθητών και το ζήλο των εκπαιδευτικών ανοίγεται η εκπαίδευση στην κοινωνία. 

Ευχόμαστε τέτοιες δράσεις να συνεχίσουν να υπάρχουν και μελλοντικά, ώστε μέσα από την αταλάντευτη προσπάθεια των εκπαιδευτικών να εκπληρώνονται οι μορφωτικές, κοινωνικές και συναισθηματικές ανάγκες των μαθητών της Πιερίας και όχι μόνο.

Με εκτίμηση, 

Η Υπεύθυνη του Γραφείου   Ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Καινοτόμων Δράσεων                                                        Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης 
                                                     της ΔΙΔΕ Πιερίας Πιερίας

κ. Μ. Παππά                               Δρ. Ι. Καζταρίδης
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.