Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Πιερίας διοργανώνει την ομιλία του κ. Χρήστου Κοτζαμανίδη, με θέμα: «Διαφορές Κόπωσης παιδιών-ενηλίκων και η επίδραση τους στα προγράμματα αντοχής υγιών και παχύσαρκων παιδιών» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 και ώρα 11.00 π.μ. στον όροφο του πνευματικού κέντρου Εκάβη.

Ο Σύλλογός μας στο πλαίσιο της πολυετούς και αναγνωρισμένης δραστηριότητας του κ. Κοτζαμανίδη Χρήστου στο χώρο της Φυσικής Αγωγής, πρόκειται να απονείμει βραβείο στον συντοπίτη μας, διακεκριμένο επιστήμονα.

Επίσης, θα βραβεύσει τον Κατερινιώτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο άθλημα του Παγκράτιου κ. Τοσουνίδη Γεώργιο αναγνωρίζοντας την προσφορά, με τις επιτυχίες του στον αθλητισμό.

Παράλληλα, ο ΣΥ.Π.Φ.Α. Πιερίας προγραμματίζει τη δημιουργία Αθλητικής Βιβλιοθήκης και καλούμε όλους να βοηθήσουν στον εμπλουτισμό της δωρίζοντας βιβλία αθλητικού περιεχομένου χρησιμοποιημένα ή καινούρια.

Ξεκινάμε τη συλλογή βιβλίων την Κυριακή με αφορμή την εκδήλωση του Συλλόγου με εισηγητή τον κ. Χρήστο Κοτζαμανίδη. Οι προσφορές σε βιβλία μπορούν να συνεχιστούν και στο Γραφείο Φυσικής Αγωγής καθημερινά.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.