ΠΙΕΡΙΑ: Καταργούνται, υποβιβάζονται και συγχωνεύονται σχολεία (Δημοτικά και Νηπιαγωγεία)


Υπογράφηκε από τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, η απόφαση, με την οποία από το επόμενο σχολικό έτος 2017-18 :

Α. Καταργούνται 14 Δημοτικά και 29 Νηπιαγωγεία
Β. Συγχωνεύονται 11 Δημοτικά και 59 Νηπιαγωγεία
Γ. Υποβιβάζονται 43 Νηπιαγωγεια και 168 Δημοτικά
Δ. Προάγονται 69 Νηπιαγωγεία και 118 Δημοτικά
Ε. Ιδρύονται 11 Νηπιαγωγεία και 6 Δημοτικα

Στην Πιερία :
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ: 3 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ: 6 ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ:

*"Χάνονται" περίπου 11 οργανικές θέσεις εκπαιδευτικών και σύμφωνα με στοιχεία υπάρχει μια μείωση της τάξης του 30% την τελευταία πενταετία στον αριθμό των μαθητών και μαθητριών που φοιτούν στην Πιερία. Πάντα για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

ΕΔΩ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΠΗΓΗ: pierikialithia.blogspot.gr
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.