Πάλι στο ίδιο έργο θεατές με τον πολίτη να ξαναπληρώνει το μάρμαρο - 'Εχουν ξεχειλίσει οι κάδοι στον Κορινό από τα σκουπίδια


Από ότι φαίνεται πάλι το μάρμαρο το πληρώνει ο πολίτης και συγκεκριμένα ο δημότης σε σχέση με το θέμα των σκουπιδιών.

 Από την μια οι συμβασιούχοι και οι Δήμοι και από την άλλη η κυβέρνηση. Τελικά κάθε τόσο αυτό θα έχουμε, να βρωμίζει ο τόπος από τα σκουπίδια; Θα γεμίσουμε ποντίκια. Είμαι κάτοικος της Δημοτικής Τοπικής Κοινότητας Κορινού και σχεδόν ο μισός Κορινός μην πω παραπάνω έχουν ξεχειλίσει οι κάδοι από τα σκουπίδια χώρια τα πάρκα και οι πλατείες της περιοχής μας που δεν είναι η βιτρίνα της περιοχής, υποφέρουμε από την μυρωδιά των σκουπιδιών και την αφόρητη ζέστη μαζί. 

Τι θα γίνει τελικά; Πώς ο έρημος ο πολίτης να βρεί το δίκιο του; Περιμένουν οι κυβερνώντες και οι συμβασιούχοι να δείξει ο κόσμος κατανόηση; Θα τους άρεσε από το σπίτι τους να μην μπορούν να βγούν; Δεν εξαιρώ ούτε τον Δήμο Κατερίνης γιατί και αυτοί μας έχουν αφήσει στην μοίρα μας. Είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Την στιγμή που πληρώνουμε τους φόρους μας έχουμε και την απαίτηση να έχουμε και τις αντίστοιχες υπηρεσίες από τον Δήμο. Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική.

Κάτοικος Δημοτικής Κοινότητας Κορινού
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.