Η Κατερίνα Νίκα Μάνου από το Λιτόχωρο βραβεύτηκε στον διεθνή διαγωνισμό ποίησης του EARTH Poetry, Literary & Τheatrical performances Festival. με θέμα «Περιβάλλον – Μητέρα Φύση


Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 8 ώρα το απόγευμα στη Gallery EL(Παύλου Μελά 22) στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των ποιητών που διακρίθηκαν στον διεθνή διαγωνισμό ποίησης του EARTH Poetry, Literary & Τheatrical performances Festival. με θέμα «Περιβάλλον – Μητέρα Φύση.

Η Κατερίνα Νίκα Μάνου από το Λιτόχωρο κατέλαβε την 7η θέση, ισοψηφούσα με άλλους τέσσερις ποιητές, ανάμεσα σε 800 συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.
O Φορέας σχεδιασμού, υλοποίησης της δράσης, προγραμματισμού και διοργάνωσης ήταν ο Μη Κυβερνητικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Η Ελλάδα σε τροχιά μέλλοντος» σε συνεργασία με τον ΜΚΟ «Ένωση Ελλήνων Δημιουργών (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.) και στόχος και φιλοδοξία του φορέα είναι να γίνει το μεγαλύτερο και Ποιοτικά Αρτιότερο Φεστιβάλ Ποίησης, Λογοτεχνίας και Θεατρικών δρώμενων στον κόσμο!Είναι η δεύτερη φορά που η Κατερίνα Νίκα Μάνου βραβεύεται μέσα στο 2017 σε λογοτεχνικό διαγωνισμό. Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο 2017 στον Πανελλήνιο διαγωνισμό παιδικού Ορθόδοξου βιβλίου που έγινε υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, όπου το βιβλίο της: «Η μέρα αρχίζει ξανά» απέσπασε το Α' Βραβείο.Στις φωτογραφίες ο Πρόεδρος του ΜΚΟ Οργανισμού: «Η Ελλάδα σε τροχιά μέλλοντος» κ. Tσιγαρίδας Δημήτριος, και η Πρόεδρος του ΜΚΟ «Ένωση Ελλήνων Δημιουργών (ΕΝ.ΕΛ.ΔΗ.) κ. Ελευθερία Τάνου παραδίδουν το βραβείο και την τιμητική επιβράβευση στη συγγραφέα και η συγγραφέας απαγγέλει το ποίημά της.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.