Δήμος Κατερίνης: 108 νέες μόνιμες θέσεις στην καθαριότητα κατόπιν τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας


Την Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Κατερίνης και την πρόταση του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη, να δημιουργηθούν 108 νέες μόνιμες θέσεις στον καινούργιο Οργανισμό, οι οποίες θα αφορούν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα υιοθέτησε ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο, στη διάρκεια της συνεδρίασης.


«Είναι ζήτημα ηθικής και κοινής λογικής να σταθούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, που παλεύουν καθημερινά για το δικαίωμα στην εργασία, την αξιοπρέπεια, για το μεροκάματο. Είμαστε συνεπείς σε αυτά που δεσμευόμαστε, ενώ είμαστε και από τους δήμους που μπορούμε να καλύψουμε αυτά τα έξοδα με μεγάλη άνεση» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κος Χιονίδης.Όπως διευκρίνισε ο Δήμαρχος «για να γίνουν μόνιμοι υπάλληλοι, θα υπάρξουν διαδικασίες και ειδικότερα η μονιμοποίηση θα προκύψει μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και βάσει σχετικής μοριοδότησης». Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στο σώμα, ότι, το θέμα της καταβολής των δεδουλευμένων των εργαζομένων θεωρείται λήξαν, καθώς υπάρχει απόφαση του 1ου κλιμακίου του ελεγκτικού συνεδρίου, βάσει της οποίας δόθηκε εντολή στο λογιστήριο του Δήμου, να κόψει άμεσα το σύνολο των ενταλμάτων που αφορούν τα δεδουλευμένα των εργαζομένων.Τέλος, ο Δήμαρχος ανέφερε ότι από σήμερα θα απασχολείται με νέες συμβάσεις το υφιστάμενο κατά την 07.06.2017, προσωπικό ΙΔΟΧ της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Καθαριότητας, έως την κατάρτιση των προσωρινών πινάκων διοριστέων στις υπό προκήρυξη θέσεις ανταποδοτικών υπηρεσιών καθαριότητας και σε κάθε περίπτωση όχι πέραν της 31ης-03-2018.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.