Αναρτήθηκαν από την Ε.Π.Σ. Πιερίας οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου για τη σεζόν 2017-18


Από την Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Πιερίας ανακοινώνεται ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Πιερίας http://epspierias.gr στην ενότητα Προκηρύξεις, αναρτήθηκαν οι προκηρύξεις πρωταθλήματος και κυπέλλου περιόδου 2017-2018 καθώς και τα έντυπα που πρέπει να καταθέσει κάθε σωματείο με την δήλωση συμμετοχής.


Κάθε σωματείο οφείλει να επισκεφθεί την σελίδα και να κατεβάσει όλα τα σχετικά που αφορούν τη συμμετοχή και να τα καταθέσει στην γραμματεία της Ένωσης μέχρι την Παρασκευή 11-08-2017.

Όποιο σωματείο δε μπορεί να εκτυπώσει τα έντυπα μπορεί να περάσει από τα γραφεία της Ε.Π.Σ. Πιερίας να τα προμηθευτεί.

Για κάθε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία της Ένωσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.