Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Κατερίνης. 4 στους 5 βγαίνουν νικητές!


Σώζουν ζωές στην κυριολεξία οι υπηρεσίες των ιατρών της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Κατερίνης.

Από την ημέρα που ξεκίνησε να λειτουργεί φέτος, αρχές Φεβρουαρίου, τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά. Τέσσερις στους πέντε από τους συνανθρώπους μας που νοσηλεύτηκαν, χωρίς πολλές ελπίδες, βγήκαν νικητές από την σκληρή μάχη που έμοιαζε άνιση.

Όλοι οι γιατροί, αλλά και οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όπως μαθαίνουμε, τα στατιστικά στοιχεία που υπάρχουν από την μέχρι τώρα λειτουργία της ΜΕΘ είναι εντυπωσιακά . Πριν από τη λειτουργία της , ο μέσος όρος διακομιδών σε αντίστοιχες μονάδες ήταν 20, και μειώθηκε στη μία, έχουν εισαχθεί περισσότεροι 103 ασθενείς στις πέντε κλίνες που διαθέτει, ενώ 10 μέρες μετά την έναρξη λειτουργίας της ΜΕΘ έγινε η πρώτη δωρεά οργάνων.

Άλλωστε όπως λένε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό « ο κάθε ασθενής δεν είναι για εμάς ένα απλό «περιστατικό». Είναι ένας πολίτης και συνάνθρωπός μας που χρειάζεται την επαγγελματική μας φροντίδα, αλλά ταυτόχρονα αξίζει το σεβασμό στις ανάγκες και την προσωπικότητά του».Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.