Νέες χειρουργικές επεμβάσεις του Ουρολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης


Με πρωτοβουλία του υπευθύνου του Ουρολογικού Τμήματος Δρ Θεοδώρου Γκοράνη, στις χειρουργικές επεμβάσεις, προστέθηκε αυτή της αποκατάστασης της γυναικείας ακράτειας, μετά την εξειδίκευσή του στην Β΄ Ουρολογική Πανεπιστημιακή Κλινική του Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Οι επεμβάσεις αυτές είναι εξειδικευμένες και γίνονται σε λίγα Νοσοκομεία στη χώρα. Έτσι ήδη χειρουργήθηκαν επιτυχώς από τους γιατρούς του Ουρολογικού Τμήματος (Δρ Θεόδωρο Γκοράνη Επιμελητή Α΄ Ουρολογίας και κ. Βασίλειο Χαραλαμπίδη Επιμελητή Β΄ Ουρολογίας), στο Νοσοκομείο, τα πρώτα περιστατικά.


Στη προσπάθεια αυτή συνέβαλλε ουσιαστικά, η παρουσία του καθηγητού της Β´ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής κ. Κωνσταντίνου Χατζημουρατίδη, μετά από πρόσκληση του κ. Γκοράνη.


Ο καθηγητής έχει άριστη εμπειρία στις συγκεκριμένες επεμβάσεις, και έχει αναλάβει την εκπαίδευση ουρολόγων που ενδιαφέρονται για την τεχνική της επέμβασης.


Το Ουρολογικό Τμήμα θα αποτελεί γέφυρα για ειδικές επεμβάσεις στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου, όπως ακράτειες ανδρών, κυστεοκήλες γυναικών, όπως και στις πρωτοποριακές επεμβάσεις, προσθετική πέους.


Η συνεχής αναβάθμιση του Ουρολογικού Τμήματος, έχει ως στόχο, να συμβάλλει θετικά στην αναβάθμιση υπηρεσιών Υγείας του Νοσοκομείου Κατερίνης. Προς την κατεύθυνση αυτή, επικεντρώνονται οι προσπάθειες που καταβάλλονται, έτσι ώστε οι πολίτες της Πιερίας να υφίστανται όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία και να καλύπτονται οι ανάγκες που προκύπτουν.


Οι ασθενείς μπορούν να κλείνουν ραντεβού στα τηλέφωνα 2351350234 και 2351350235.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.