Στους Ανεξάρτητους Έλληνες προσχώρησαν στελέχη του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ Η ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ)


Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Σγουρίδης και ο Γραμματέας του Κινήματος Ευθύμιος Δρόσος συναντήθηκαν στα γραφεία του Κινήματος στη Βουλή με τον Αντιπρόεδρο Βορείου Ελλάδος του κόμματος Τελεία και μέλος της εκτελεστικής γραμματείας Απόστολο Σπάθα.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με άλλα στελέχη του Κόμματος Τελεία και εκτός από τον Α. Σπάθα παρόντες ήταν επίσης: το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας και υποψήφια βουλευτής στο νομό Πιερίας Μαρία Νικολαΐδου, το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας Αναστασία Χαρίση, ο υποψήφιος στη Α΄ Θεσσαλονίκης Ιωάννης Γκουσμουνάρης, η υποψήφια στη Β΄ Αθηνών Ελένη Βογιατζή και ο συντονιστής του νομού Θεσσαλονίκης Ηλίας Αβραμόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε πλήρη ταύτιση απόψεων για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της χώρας και κατόπιν αυτών τα στελέχη του κόμματος Τελεία δήλωσαν την απόφασή τους να προσχωρήσουν στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.Πηγή: sgouridis.gr
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.