Ζητούνται Τηλεφωνητες και τηλεφωνήτριες


Η εταιρεία CONNECT CCS LTD εταιρεία τηλεπωλησεων και εμπορίου με έδρα την Θέρμη Θεσσαλονίκης διεύθυνση 12ο χιλιόμετρο Χαριλάου Θέρμης θέση Δροσιά Θέρμης με τηλέφωνο 2314 170000 ζητά 5 άτομα για την θέση εργασίας τηλεφωνήτριες/τες και εξυπηρέτηση πελατών σε εισερχόμενες κλήσεις , πενθήμερο οκτάωρο μισθός και όλα τα νόμιμα μόνιμη εργασία και πρώτος μισθός από 600 έως 800 ευρώ .

Προσφέρουμε άψογες συνθήκες εργασίας , εξέλιξη μισθού αναλόγως προσόντων , άμεση πρόσληψη , έγκαιρη καταβολή μισθοδοσίας .

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟ

des.vlachopoulou@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.