Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σήμερα στον κόμβο Λιτοχώρου Από παράκαμψη θα περνούν τα οχήματαΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν και σήμερα, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Αθήνας.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξει αποκλεισμός των κλάδων εξόδου και εισόδου του Α/Κ Λιτοχώρου στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης των αρμών των γεφυρών.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού:

Τα οχήματα με κατεύθυνση από Αθήνα/ Λάρισα προς Λιτόχωρο/ Δίον θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Η-Α/Κ Πλάκας και θα κατευθύνονται με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση και μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού προς Λιτόχωρο/ Δίον.

Τα οχήματα που βρίσκονται στην περιοχή του Α/Κ Λιτοχώρου και επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη/ Κατερίνη θα καθοδηγούνται με κατάλληλη πληροφοριακή σήμανση μέσω της δυτικής παράπλευρης οδού προς τον Α/Κ Ν. Εφέσου, από τον οποίο θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη/ Κατερίνη.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.