Τα Νέα της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”


Μουσικές Βραδιές της Χορωδίας μας με την Ορχήστρα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Σ.Σ.Ε.)

Η Χορωδία μας συμμετείχε στην μουσική εκδήλωση της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, με την 14μελή Ορχήστρα της και τους τραγουδιστές της, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 στις 9 το βράδυ,στο Δημοτικό θεατράκι του πάρκου Λιτοχώρου.

Η Σχολή Ευελπίδων στρατοπεδεύει για ένα μήνα στο Λιτόχωρο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, για εκπαίδευση και θερινή διαβίωση.

Στις 17 Ιουλίου 2017 στις 8 το βράδυ, έγινε η δεύτερη μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα της Σ.Σ.Ε., στην αίθουσα του Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου, λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Η Χορωδία μας παρουσίασε διάφορα τραγούδια και το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την Ορχήστρα της Σ.Σ.Ε. και τους τραγουδιστές της.

Τις δύο μουσικές εκδηλώσεις,οι οποίες σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, διεύθυνε ο μαέστρος μας Ευθύμιος Μαυρίδης και τις παρακολούθησαν οι αρχές του τόπου μας, Αξιωματικοί,Ευέλπιδες αλλά και πλήθος κόσμου.

Στις 20 Ιουλίου 2017, στις 2.30΄το μεσημέρι, η Χορωδία μας αποδεχόμενη την πρόσκληση του Στρατηγού Διοικητή της Σ.Σ.Ε. Χαράλαμπου Λαλούση, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Σ.Σ.Ε. (Καναπίτσα). Συμμετείχαν μέλη του Δ.Σ. και χορωδοί, όπου συνέφαγαν με τους αξιωματικούς της Σ.Σ.Ε. και Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (Σ.Σ.Α.Ν). Ο Στρατηγός Διοικητής μας ενημέρωσε για την ιστορία της Σχολής, τις δραστηριότητές της και επέδωσε στη Χορωδία μας την πλακέτα της Σχολής. Ο Πρόεδρος της Χορωδίας μας επέδωσε στον Στρατηγό : τα Πρακτικά (βιβλίο)της Επιστημονικής Διημερίδας με θέμα:”Η ζωή και το έργο του Ιωάννη Θεοφάνους Σακελλαρίδη και η μουσική κίνηση στο Λιτόχωρο, από τις αρχές του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα”.


Το Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.