Ερχονται προσλήψεις στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών ΕρευνώνΝέες προσλήψεις στο Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ) σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει, κατά τις τελευταίες εβδομάδες, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης σε απαντήσεις κοινοβουλευτικών ερωτήσεων. 

Η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού αποτελεί, κατά τον υπουργό Περιβάλλοντος, μέτρο ενίσχυσης του ΙΓΜΕ που παραμένει χωρίς διοίκηση από τον περασμένο Μάιο, έχοντας περιέλθει σε πρωτοφανές οικονομικό αδιέξοδο.

Με στόχο την ενίσχυση του ρόλου του ΙΓΜΕ, ο ΥΠΕΝ σχεδιάζει νέες προσλήψεις, με τους εργαζόμενους στο φορέα να είναι, σήμερα, περίπου 200.

Ωστόσο, σύμφωνα με παλαιότερη έρευνα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού EuroGeoSurveys (με μέλη του 37 ευρωπαϊκούς οργανισμούς γεωλογικών ερευνών, μεταξύ των οποίων το ΙΓΜΕ), η στρατηγική του ΙΓΜΕ θα πρέπει να στηριχθεί σε μία ολιγομελή ομάδα ανώτατών και μεσαίων στελεχών, εκπροσώπων του προσωπικού και εξωτερικών συνεργατών.Η ίδια έρευνα σημειώνει ακόμη ότι υπάρχει πολύ μεγάλη αναλογία προσωπικού που εμπλέκεται σε μη παραγωγικές δραστηριότητες, ενώ θα πρέπει να δοθεί έμφαση στη ανάθεση έργων (για λογαρισμό του ΙΓΜΕ) σε ιδιώτες με στόχο την μείωση κόστους.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.