Εν ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου


Δεν μπορώ να κατανοήσω τι κάψα έχει η αντιπολίτευση με τον Βαρουφάκη και κάθε λίγο και λιγάκι ζητάει εξεταστική. Ένα πλάνο είχε ο άνθρωπος, απόλυτα τεχνοκρατικό, το εξέφρασε δεν έτυχε αποδοχής του υπουργικού συμβουλίου και απερρίφθη. Ας όψεται ο Δραγασάκης.

**
Και θέλουν τώρα και εξεταστική γιατί αν και όταν θα γινόταν το παράλληλο νόμισμα θα κινδύνευε η χώρα να μείνει εκτός Ευρωζώνης. Αστεία πράγματα την ώρα μάλιστα που η κοινή γνώμη αλλά και παγκοσμίου φήμης οικονομολόγοι αρχίζουν και στηρίζουν με θέρμη την άποψη Βαρουφάκη.
**
Θα ήταν προτιμότερο να κατευθύνουν τα βέλη τους σε άλλες κατευθύνσεις, ας ζητήσουν εξεταστικές για τόσες εκκρεμείς υποθέσεις, ας πούμε για τη λίστα Λαγκάρντ. Εκεί όμως πονάει η υπόθεση, γιατί θα βγουν εμπλεκόμενοι, ένθεν και ένθεν, πατριώτες του συστήματος και οποίο ρεζιλίκι.
**
Θέλουν εξεταστική και για τον Καμένο, γιατί μιλούσε λέει στο τηλέφωνο με ισοβίτη εμπλεκόμενο στην υπόθεση nour1. Είναι εμφανές ότι εδώ εμπλέκονται πολλά συμφέροντα και θάπρεπε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
**
Το να πηγαίνουμε όμως συχνά και επίμονα σε εξεταστικές δεν μας πείθει παρά μόνο για το γεγονός ότι είναι επικοινωνιακές επιλογές ελλάσονος σημασίας για να καλύψουν γεγονότα μείζονος σπουδαιότητας.
**
Αν ήταν στο χέρι μας βέβαια θα ζητούσαμε εξεταστικές και εμείς για το ποιοι μας κατάντησαν έτσι και δεν νομίζω ότι είναι ο Βαρουφάκης που δεν υπόγραψε τίποτε και όρθωσε μια φωνή αξιοπρέπειας άσχετα αν οι εύκαμπτοι ευρωλάγνοι ψάχνουν άλλοθι για να τον φορτώσουν αδικήματα που ούτε ο Ερντογαν θα μπορούσε να φαντασθεί.
**
Κι ας λάβουμε υπ’ όψη ότι το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού, ένα 63% μ’ ένα όχι που είπε στο δημοψήφισμα άσχετα αν ο Τσίπρας τόκανε γαργάρα, ήταν έτοιμος να μπει στην όποια περιπέτεια αρκεί να ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπρέπεια.
**
Καλό είναι να σταματήσουν οι εξεταστικές της μιζέριας και οι επικοινωνιακές φούσκες.
**

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.