Ζητείται RECEPTIONIST στη ΧαλκιδικήΑπό το γραφείο ευρέσεως εργασίας HRS (Human Resources Solutions) ζητείται άτομο για την Reception ξενοδοχείου στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση 1-2 σεζόν και καλή γνώση Αγγλικών. Από την επιχείρηση παρέχεται διαμονή διατροφή και ασφαλιστική κάλυψη.

Αποστολή βιογραφικών στο mail: hrs.office.cv@gmail.com και επικοινωνία στο τηλέφωνο 2311242732

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.