Ακόμη διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Τραπεζούντας για το.. "λυμένο πρόβλημα του νερού" που αντιμετωπίζουν εδώ και 1,5 χρόνο τώρα...!!!(video)


Τελικά ή ο γιαλός είναι στραβός, ή στραβά αρμενίζουν οι κάτοικοι της Ν. Τραπεζούντας Πιερίας, αφού συνεχίζουν να φωνάζουν για την λειψυδρία που τους ταλαιπωρεί εδώ και 1,5 περίπου χρόνο.Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που βρεθήκαν εχθές το πρωί στα δικαστήρια Κατερίνης. Επρόκειτο για συνάντηση στο πλαίσιο προσπάθειας εξωδικαστικού συμβιβασμού - συστάσεων προς τους αρμοδίους για να λυθεί το πρόβλημα των συνεχών διακοπών παροχής νερού στη Νέα Τραπεζούντα.

Στην συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών τής Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Κατερίνης καθώς επίσης και ο Νομικός Σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ, Γ.Αντωνόπουλος, ενώ από την πλευρά των κατοίκων, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ν.Τραπεζούντας Λεωνίδας Ζανέτας, ο πληρεξούσιος Δικηγόρος των κατοίκων Δημοσθένης Σεϊταρίδης, αλλά και η Δικηγόρος Γλυκερία Διαμαντόγλου η οποία πρόσφατα είχε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία για το ζήτημα διακοπών παροχής ύδρευσης στη Νέα Τραπεζούντα.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.