Θα διεκδικήσει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας τον Δήμο Κατερίνης;


Ανοιχτή συζήτηση για το ενδεχόμενο διεκδίκησης του Δήμου Κατερίνης από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές. 

Συζητείται πλέον ανοιχτά στην πόλη το ενδεχόμενο διεκδίκησης της Δημοτικής Αρχής από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αυτό δημιουργεί μια ακόμη υποχρέωση των μελών της απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Η ΕΟΔνΠ οφείλει άμεσα, χωρίς άλλη καθυστέρηση, να απαντήσει στα ερωτήματα: Ποια θα είναι η θέση της στις επόμενες εκλογές; Θα διεκδικήσει τον Δήμο Κατερίνης;

Έχουμε την υποχρέωση να καθίσουμε όλοι μαζί γύρω από ένα μεγάλο τραπέζι, να συζητήσουμε εκτενώς το θέμα, να ζυγίσουμε τις δυνάμεις μας, να αποφασίσουμε και τέλος, να θέσουμε υπόψη της κοινωνίας την απόφαση στην οποία έχουμε καταλήξει.

Η παραπάνω διαδικασία είναι απαραίτητη όχι μόνο διότι αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του οικοδομήματος πάνω στον οποίο έχει χτιστεί η ομάδα, αλλά κυρίως διότι ένα τέτοιο εγχείρημα δεν μπορεί να αποτελεί προσωπική υπόθεση κανενός.

Καλούνται οι συντονίστριες και οι συντονιστές όλων των ομάδων (188 άτομα) αλλά και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην πρώτη μας συνάντηση/ανοιχτή συζήτηση η οποία θα έχει ως μοναδικό θέμα την αναζήτηση της απάντησης στο ερώτημα: «Θέλουμε, μπορούμε, είμαστε ικανοί να διοικήσουμε αυτόν τον τόπο»;

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Αυγούστου 2017, ώρα 20:00 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Καλούνται να καταθέσουν την άποψή τους όλοι οι πολίτες ακόμη και γραπτώς σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η φυσική τους παρουσία.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.