Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου
Καλώς τα δεχθήκαμε. Ήρθε η πρώτη δόση φόρου εισοδήματος κανονικά και με τον taxis και μας έπιασε πανί με πανί. Δεν αγχώνομαι, ας πάει και το παλιάμπελο για την πατρίδα ρε γαμώτο, την αριστερά και τους συμμάχους.

**
Και όσοι δεν δέχονται ακόμη μια θυσία υπέρ της πατρίδας ας παραμείνουν ήρεμοι. Η συνταγή γνωστή. Σκεφτείτε πόσοι αυτή τη στιγμή είναι σε εντατικές και φυλακές.
**
Και η ζωή τραβάει την ανηφόρα και ο Σύριζα την κατηφόρα και ουαί που φτάσαμε , έρχεται ο Κυριάκος, λες νάναι αυτός ο Μεσίας, ουαί κι’ αλίμονο κει που κρεμούσαν τα’ άρματα κρεμούν τα κολοκύθια.
**
«Ουκ εστί σωτηρία ούτω εν τω Θεώ αυτού» που πάει να πει ότι ο Θεός δεν πρόκειται πια να μας σώσει. Και έχουμε θεοποιήσει ουκ ολίγους και προσγειωθήκαμε ανωμάλως.
**
Και είναι αδιανόητο να περιμένουμε σωτηρία εκ των έσω από οποιονδήποτε εξαρτώμενο ηγέτη που κάνει χρέη τοποτηρητή. Ας γίνει κατανοητό ότι μια παγκόσμια σύγχρονη μορφή δικτατορίας επικρατεί στον κόσμο.
**
Βλέπω τους Κύπριους, βγάζουν πετρέλαιο. Έσπευσαν συμμαχικά αεροπλανοφόρα να στηρίξουν την προσπάθεια. Διάβαζε τα δικά σας δικά μας. Κι’ έρχεται η σειρά μας, αφού μας εξασθενήσουν τελείως. Ο νόμος του ισχυρού στη σκιά μιας επίπλαστης Δημοκρατίας.
**
Ας αφήσουμε όμως τα σοβαρά κι’ ας περάσουμε στα σοβαρότερα. Προχθές σε μια πρώην κοινότητα του νομού τα μεγάφωνα προέβησαν σε μια ανακοίνωση που θύμισε silver allert σε άλλη έκδοση. Έλεγε λοιπόν «χάθηκε γουρούνα 200kgr και όποιος τη βρει να μας ενημερώσει», κάποιοι χαμογέλασαν, κάποιοι ανησύχησαν. Δύσκολα να βρεθεί γιατί δεν γνωρίζουμε ύψος και χρώμα ματιών.
**
Και μια που ο λόγος για silver allert θα πρέπει να τα ενεργοποιήσουμε οι πολίτες γιατί κάποιοι εξαφανίστηκαν τελείως από το προσκήνιο και τους βλέπουμε κάθε τέσσερα ή πέντε χρόνια και δεν πάσχουν από άνοια αλλά έχουν επιλεκτική μνήμη.
**

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.