ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ!!! Στα όριά τους έχουν φτάσει οι κάτοικοι της οδού Ορέστη Ποιμενίδη στο Λιτόχωρο-Δείτε πόσο καιρό ζητούν να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος
Στα όριά τους έχουν φτάσει οι κάτοικοι της οδού Ορέστη Ποιμενίδη στο Λιτόχωρο, αφού παρά τις συνεχείς εκκλήσεις και διαμαρτυρίες τους ο δρόμος δεν είναι ασφαλτοστρωμένος, με ότι αυτό συνεπάγεται τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες.


Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, έχει και η υπομονή τα όριά της, αφού "έχουν χορτάσει από υποσχέσεις από την εκάστοτε δημοτική αρχή εδώ και 13 χρόνια".

Μάλιστα, τον Ιούλιο του 2015 ήταν η τρίτη φορά που συγκέντρωσαν υπογραφές και απευθύνθηκαν στο δήμο, αλλά ο δρόμος συνεχίζει και παραμένει στην ίδια κατάσταση έως και σήμερα .

Η οδός Ορέστη Ποιμενίδη είναι ένας δρόμος μήκους το πολύ 150 μέτρων και βρίσκεται στην περιοχή του Λυκείου Λιτοχώρου(τουριστικό μερος). Ο δρόμος είχε πολύ παλιά ασφαλτοστρωθεί, αλλά η φθορά είναι πλέον παραπάνω από εμφανής. Έτσι οι κάτοικοι μετά από κάθε βροχή αναγκάζονται να ρίχνουν χαλίκι για να μπαζώνουν τις τρύπες , για να μπορούν να κυκλοφορούν τα αυτοκίνητα αλλά και οι άνθρωποι για να αποφύγουν τραυματισμοί αλλά και φθορές στα αυτοκίνητα τους.

Στη γειτονιά μένουν περίπου 50 οικογένειες, που το καλοκαίρι έρχονται αντιμέτωπες με τη σκόνη και το χειμώνα με τη λάσπη, ενώ κάθε φορά που βρέχει οι λακούβες γεμίζουν νερό κάνοντας δύσκολη της ζωή τους.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Δίου-Ολύμπου επισημαίνει ότι βάσει του γενικού σχεδιασμού της δημοτικής αρχής κάθε χρόνο ασφαλτοστρώνονται δρόμοι και στο Λιτόχωρο , όπως και φέτος εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο και υπάρχουν τα απαιτούμενα χρήματα για να γίνει ο δρόμος, αλλά ο κύριος Δήμαρχος θα τα δώσει σε άλλον δρόμο που δεν χρειάζεται και δεν έχει την ανάγκη όπως ο δρόμος που φαίνεται στις φωτογραφίες. ..

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. αντιδήμαρχος εξέφρασε τη βούληση να δει άμεσα το ζήτημα προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.


Και η κοροϊδία συνεχίζεται...
Πηγή: καταγγελία αναγνώστη
ΠΗΓΗ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.