Ζητείται Γραμματεία


Από νεοσύστατη επιχείρηση στην Θεσσαλονίκη ζητείται νέα για γραμματειακή υποστήριξη. Βασικά καθήκοντα είναι η ενημέρωση και η εξυπηρέτηση πελατών. όχι πωλήσεις και marketing.

Απαραίτητα προσόντα: Πολύ καλές γνώσεις η/υ (Office, Web), διάθεση για εργασία, κοινωνικότητα, ευγένεια και άνεση προφορικού λόγου


Αφορά εργασία μερικής ή πλήρης απασχόλησης. Διάφορα ωράρια αναλόγως το πρόγραμμα. Το γραφείο βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στην αρχαία Αγορά. 

Παρακαλώ να σταλούν τα βιογραφικά σας στο μαιλ davidov.kostas@gmail.com μέχρι και τις 15.08.17, με τίτλο: Γραμματεία.,κατά προτίμηση σε μορφή pdf.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.