Θεία Λειτουργία - Πεζοπορία στην κύρια (παλαιά) μονή του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω


ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΤο Σάββατο 29 Ιουλίου 2017, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη δράση της Τ.Δ. μας, καθότι η συμμετοχή ήταν πέραν από κάθε αναμενόμενο. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε το άνοιγμα της κύριας (παλαιάς) Μονής του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω και διενεργήθηκε θεία λειτουργία από τον πατέρα Εφραίμ, τον οποίο και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση του, στο κάλεσμά μας.

Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. της Τ.Δ. μας ευλογήθηκε για τα νέα του καθήκοντα, καθώς επίσης και όλοι οι παρευρισκόμενοι έλαβαν την ευλογία της Θείας λειτουργίας, η οποία τελέστηκε σε κλίμα γαλήνιο και μοναστηριακό.
Το πρόγραμμα ακολούθησε μεγάλος αριθμός μελών μας με τις οικογένειές τους και φίλων αυτών. Τέλος το Δ.Σ. μας, εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Κο. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο, ο οποίος παρευρέθη στην εκδήλωσή μας και έδειξε με τον τρόπο αυτό, ότι αποτελεί εμπράκτως αρωγός και υποστηρικτής της Τ.Δ. Πιερίας / Δ.Ε.Α..

"Servo per Amikeco"
"Υπηρετώ δια της Φιλίας"


Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΟ Πρόεδρος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος
Ο Γεν. Γραμματέας
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος


Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.