ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ


Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Τασούλα Παπαμάνου και την οικογένειά της για τη δωρεά ενός κρεβατιού εξεταστηρίου και ενός διαφανοσκοπίου προς το αγροτικό ιατρείο του χωριού μας.

Εις μνήμη του συζύγου της κ. Παπαμάνου Αστέριου του Δημητρίου , τέως γιατρού και συγχωριανού μας, προσέφερε τον ιατρικό εξοπλισμό του ιατρείου του, προκειμένου να ενισχύσει την ιατρική περίθαλψη των συντοπιτών μας και ως απόρροια της βαθύτατης αγάπης που τον χαρακτήριζε για το χωριό μας.

Ελπίζω η γεμάτη ανθρωπιά αυτή ενέργεια της συζύγου του , να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Στέλνοντας όλη την συμπαράσταση μου στην οικογένεια του εύχομαι ολόψυχα να αναπαυτεί εν ειρήνη.

Με εκτίμηση, η πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας Βροντούς

Τζιάφα Παναγιώτα

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.