ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥΓράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Η τρομακτική πρόοδος της επιστήμης και της τεχνολογίας αφού κατάφερε κατ’ αρχήν να απομακρύνει τον άνθρωπο από κάθε αίσθηση θρησκευτικότητας, έχει προετοιμάσει το έδαφος για το τελευταίο κόλπο του διαβόλου που θα αλλοτριώσει ολοκληρωτικά την ανθρώπινη ύπαρξη.

Η τελευταία αυτή δαιμονική επιχείρηση είχε σκοπό την πλήρη διαστροφή της ανθρώπινης φύσις και την αντικατάσταση της από ένα ανθρωποειδές που θα είναι πλήρης όργανο του βασιλιά του σκότους. Το ανθρωποειδές αυτό όπως δείχνει πολύ παραστατικά το παρακάτω βίντεο ονομάζεται ‘ Transhuman ‘ , θα είναι ένα άψυχο μηχανικό πλάσμα με το βασικό χαρακτηριστικό ότι δεν θα έχει φύλο δηλαδή ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό.

Ένα πρότυπο του κλασικού ερμαφρόδιτου αλλά με δαιμονική ταυτότητα, ο θρίαμβος των ομοφυλοφίλων και η τελική διαστροφή της ανθρώπινης φυλής.

Για την κατασκευή αυτού του πλάσματος που θα προβάλλεται ως ο τέλειος άνθρωπος αλλά στην ουσία ο δαίμονας επί τις Γης, θα συνεργαστεί με άριστο τρόπο η τεχνολογία με την επιστήμη της ιατρικής και άλλες παρεμφερείς επιστήμες.

Αυτό θα είναι το παγκόσμιο ανθρώπινο πρότυπο που μπροστά του θα ωχριούν όλα τα γνωστά ανθρώπινα μυθιστορήματα του παρελθόντος που επεσήμαναν τον κίνδυνο του ψυχικού ολοκληρωτισμού.

Η φάσης αυτής της μετάλλαξης ήδη έχουν αρχίσει και επιταχύνονται από την παγκοσμία δαιμονική ελίτ που προβάλλει μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας τα διαστρεμμένα της πρότυπα και αρχίζει και τα επιβάλει στις μάζες.

Ο διαβολικός ολοκληρωτισμός προ των πυλών της έλευσης του Αντίχριστου με τα ανθρωποειδή υπηρέτες του.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.