Ζητείται Τεχνίτης Μηχανικός - Θέρμη


Εταιρεία βιομηχανικού εξοπλισμού με έδρα τη Θέρμη, Θεσσαλονίκης, δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη, επιθυμεί να προσλάβει Τεχνίτες Μηχανικούς.
Απαραίτητα Προσόντα:

- Προϋπηρεσία στην βιομηχανία

- Άτομο δυναμικό με εμπειρία στην χρήση εργαλείων συνεργείου

- Ηλεκτρολογικές γνώσεις

- Γνώση Αγγλικών

- Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου

- Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσειςΟ κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει υψηλή αυτοπεποίθηση, να είναι ενθουσιώδης, να έχει άριστες οργανωτικές ιδιότητες, να έχει έφεση στις δημόσιες σχέσεις.Εάν θεωρείτε πως έχετε τις παραπάνω προϋποθέσεις, παρακαλώ στείλτε Βιογραφικό σας.Τηλ : 2316 004472 Ώρες επικοινωνίας : 09:00-20:00.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.