Γιατί οι αρχές δεν συλλαμβάνουν τον φυγόποινο απατεώνα Σώρρα; Κυκλοφορεί ελεύθερος στην Πάτρα;Του Ελευθέριου Ρήνου

Η δολοφονία της άτυχης Παιδοψυχιάτρου της Λαμίας Θώμης Κουμπούρα αποτέλεσε την αρχή του τέλους για την εγκληματική οργάνωση Σώρρα, σε μια περίοδο που τόσο η Δικαιοσύνη, όσο και οι διωκτικές αρχές δεν έδιναν την απαραίτητη προσοχή.Σε αντίθεση με άλλες υποθέσεις, στις οποίες ακόμη και αθώοι τυλίγονται σε μια κόλλα χαρτί, τα μέλη της οργάνωσης μπόρεσαν ελεύθερα να προωθήσουν τις έκνομες ενέργειες τους, με αποκορύφωμα να πείσουν χιλιάδες συμπολίτες μας ότι θα τους πληρώσει τις οφειλές τους στην εφορία ο… άφραγκος Σώρρας.

Για να κινηθεί ο τροχός και να ξεκινήσει η εισαγγελική έρευνα, χρειάστηκε η παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, για να σταματήσει το θέατρο του παραλόγου και να επικρατήσει η λογική, τουλάχιστον για λίγο. Το κακό είναι ότι, όπως αρκετοί περιμέναμε, τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν αλλού και μαζί μειώθηκε το ενδιαφέρον όσων ανακάλυψαν πρόσκαιρα το επικίνδυνον του πράγματος. Γιατί ακόμη και οι γελοίες απάτες μπορεί να είναι επικίνδυνες.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ

Μέχρι την εμφάνιση του Υπουργού Δικαιοσύνης, ένα δικαστήριο είχε κρίνει ότι Έλληνας πολίτης από το Θεριανό Πατρών, καταδικασμένος για απάτες, πλαστογραφία και αρχαιοκαπηλία στο παρελθόν, ο οποίος έκανε τραγικά συντακτικά λάθη ακόμη και στην ομιλία του και δεν είχε στεριώσει επιχείρηση χωρίς να τη ρίξει έξω, είχε μερικά τρισεκατομμύρια δολάρια για να «παίζει» και από αυτά θα μας χάριζε 600 δις, αν και δεν είχε λεφτά για να φτιάξει τα δύο δόντια που εμφανώς του έλειπαν (τα αφήνει από άποψη για να νοιώθει πιο κοντά στο μέσο πολίτη….).

Ακόμη καλύτερα, ο επενδυτής ήταν ο διαχειριστής των «ομολόγων» 600 δις ως εκπρόσωπος μιας εταιρείας που εκείνη κρατούσε τα χρεόγραφα των τρισεκατομμυρίων στα σεντούκια της, αλλά είχε κλείσει στην Αγγλία ένα χρόνο πριν τη δίκη με μηδενική περιουσία, δηλαδή με το ίδιο κεφάλαιο με το οποίο είχε δημιουργηθεί μέσω internet (μηδέν)!!! Δημιουργός των χρεογράφων που χρησιμοποίησε ο Αρτέμης Σώρρας, ήταν ο αμερικανός πρώην δικηγόρος και απατεώνας Stephen Louis Wozny, ο οποίος μεταβίβασε τα «κουρελόχαρτά» του στο Σώρρα μέσω του Άγγλου συνεταίρου του στην απάτη James Salmon.Η προέλευση των 600 δις σε «κουρελόχαρτα» του Αρτέμη Σώρρα

Όποιος θέλει να διαβάσει με τα ματάκια του την επιστολή που αναφέρει το όνομα του Wozny και του Salmon, μπορεί και σήμερα να ανατρέξει στα αρχεία που ανέβασε η ίδια η VCH (κατά κόσμον Βίκυ Χαραλάμπους) στο διαδίκτυο. Η συγκεκριμένη επιστολή που απευθύνει ο δικηγόρος του Σώρρα στις ΗΠΑ William Mulligan προς τον τότε αμερικανό Υπουργό Οικονομικών Timothy Geitner, χωρίς την παραμικρή απόδειξη ότι παραλήφθηκε, είναι αυτή από την οποία κόπηκε η πρώτη σελίδα και εμφανίστηκε η υπόλοιπη στο δικαστήριο ως απάντηση του Timothy Geitner!!!! (Επιστολή ΕΔΩ)

Σαν να μην έφταναν αυτά, ο εισαγγελέας που συμμετείχε στη σύνθεση που δίκασε και αθώωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τον Μανώλη Λαμπράκη την 28η Ιουνίου 2013 , ήταν καταπέλτης κατά του πολιτικού συστήματος στην αγόρευσή του και διέταξε όχι μόνο να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων που δεν έπαιρναν τα ανύπαρκτα 600 δις, αλλά και να παραπεμφθούν για ψευδή καταμήνυση και ψευδή ανωμοτί κατάθεση οι υποβάλλοντες τις μηνυτήριες αναφορές Άδωνις Γεωργιάδης, Γοργίας Ψυλλάκης και Γιάννης Δαραβίγκας. Πραγματικά, το κουκλοθέατρο του παραλόγου!

Σε μια άλλη, άσχετη υπόθεση, τον Σεπτέμβριο του 2011, Κεντέρης, Θάνου και Τζέκος, όπως και οι συγκατηγορούμενοί τους για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου κρίθηκαν ομόφωνα αθώοι από το Τριμελές Εφετείο. Απαλλακτική πρόταση είχε υποβάλει ο εισαγγελέας έδρας θεωρώντας ότι οι ενδείξεις πως το επίμαχο τροχαίο δεν συνέβη δεν ενισχύθηκαν ενώπιον του δικαστηρίου. Σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε κηρύξει ενόχους, τόσο τους αθλητές και τον προπονητή, όσο και τους επτά γιατρούς του ΚΑΤ και τους αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ατυχήματος.


Σε μια διαφορετική περίπτωση, αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθήνας και οι 25 αθλητές και παράγοντες του αθλητισμού στη δίκη για την υπόθεση του ντόπινγκ στην εθνική ομάδα της άρσης βαρών το 2008. Στους κατηγορούμενους συγκαταλέγονταν ηχηρά ονόματα του αθλητικού κόσμου, όπως οι Χρήστος Ιακώβου, Βαλέριος Λεωνίδης, Ολυμπία Τόκα και Βίκτωρας Μήτρου. Την απαλλαγή του συνόλου των κατηγορουμένων ζήτησε ο εισαγγελέας της έδρας, εκτιμώντας ότι ουδείς, και πολύ περισσότερο οι αθλητές, είχε γνώση παράνομων ουσιών.

Οι παραπάνω υποθέσεις δεν συνδέονται από εμένα και δεν θέλω να τις συνδέσω καν στο μυαλό μου. Όμως, οι «αθλητικές» υποθέσεις ήταν δίκες που αφορούσαν το εθνικό συμφέρον, την εθνική υπερηφάνεια και σε αυτές ο εισαγγελέας διατύπωσε αυτό που νόμιζε ότι ήταν η εθνική επιταγή. Αυτό κατάλαβε και αυτό πρότεινε και δεν τον ψέγω για αυτό.

Στην περίπτωση του τροχαίου των Κεντέρη – Θάνου, το 2011 ο εισαγγελέας δεν είδε το τροχαίο και πρότεινε την εθνικά υπερήφανη στάση της αθώωσης. Το 2008 στην υπόθεση της άρσης βαρών ο εισαγγελέας πρότεινε την πανηγυρική αθώωση της χρυσής ομάδας των ολυμπιονικών, στη βάση της άγνοιας λήψης παράνομων ουσιών. Μια χαρά μέχρι εδώ.

Το κακό είναι ότι σε όλες τις παραπάνω υποθέσεις, αλλά και στην ατυχή υπόθεση Σώρρα, ο φλογερός εισαγγελέας της έδρας ήταν ο ίδιος, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στους παροικούντες στην Ιερουσαλήμ. Το 2016 εξελέγη τιμητικά δεύτερος στην εξελεγκτική επιτροπή της Ένωσης Εισαγγελέως Ελλάδος με 74 ψήφους, στις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 28/2/2016 και είναι ένας από τους αντιεισαγγελείς που έχουν καλή φήμη ανάμεσα στους συναδέλφους του. Δεν είναι από αυτούς που τον βρίσκεις εύκολα ανέτοιμο.

Φυσικά θα μου πείτε, πως θα μπορούσε σε αυτό το σύστημα απονομής Δικαιοσύνης, ένας εισαγγελέας να καταλάβει ή να μάθει αυτά που αποκάλυψε η δημοσιογραφική έρευνα, μετά από μήνες αναζήτησης, όταν δεν είχε καν το χρόνο να ελέγξει αν τα έγγραφα που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο ήταν γνήσια, την ίδια στιγμή που στο ακροατήριο είχε στηθεί ένα μικρό πανηγύρι από τους φανατικούς οπαδούς.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ

Η υπόθεση Σώρρα όμως έχει και μια απίστευτη χρησιμότητα, ειδικά σε αυτούς τους καιρούς κρίσης. Φανερώνει την κατάντια των θεσμών και αυτό το φωνάζω από την πρώτη στιγμή. Οι εισαγγελικές αρχές, οι εκάστοτε κυβερνήσεις, η Τράπεζα της Ελλάδας, ο τύπος, η ηγεσία της αστυνομίας και αρκετοί άλλοι, ασχολούνται περισσότερο με την άσκηση πολιτικής ala Game of Thrones, παρά με το πλήρες των καθηκόντων τους. Στο 2017 ζούμε ακόμη στην εποχή του «ξέρεις ποιός είμαι εγώ» και «ξέρεις που θα σε στείλω». Είναι η συνέχεια μιας κατάντιας χωρίς σταματημό, που φανερώνει πλέον και στους δύσπιστους ότι η κρίση δεν είναι οικονομική, αλλά κρίση αξιών και απονομής Δικαιοσύνης.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν μου προκαλούν έκπληξη οι πληροφορίες από πολύ έγκυρες πηγές, ότι ο Σώρρας, υποβοηθούμενος από μέλη της οργάνωσής του, κυκλοφορεί ελεύθερος στην περιοχή της Πάτρας. Υπάρχουν μάλιστα μαρτυρίες που τον τοποθετούν στην οδό Γερμανού, στην Εθνική Οδό πάνω από το Ρίο, αλλά και στο Ρίο, μέσα σε μια παλιά Mercedes cabrio.Στην οδό Γερμανού εντόπισαν μάρτυρες τον Αρτέμη Σώρρα και ειδοποίησαν τις αρχές.

Μετά τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις Σώρρα και την έξοδο από το κρησφύγετο του, ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία όμως δεν μπορούσε να συνδράμει στη σύλληψη του φυγόποινου γιατί δεν είχε επαρκές προσωπικό. Η δικαιολογία ήταν ότι εκείνη τη στιγμή υπήρχε πορεία του … ΠΑΜΕ…

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Κατά το παρελθόν, σε παλαιότερο άρθρο μου είχα αναφερθεί στις σχέσεις της οργάνωσης Σώρρα με την Ελληνική Αστυνομία. Δεν είναι μόνο ότι υπάρχει εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος προΐσταται στο γραφείο της «Ελλήνων Συνέλευσις» στο Βύρωνα. Δεν χρειάζεται να προσθέσω ότι άλλος εν ενεργεία αστυνομικός κουβαλούσε το χαρτοφύλακα του Σώρρα στις διάφορες εκδηλώσεις, μήπως και κάποιος τολμήσει να του κλέψει τα πλαστά έγγραφα ή το αντίγραφο του μεταλλίου του «Ήρωα της Ρωσίας» που αγόρασε από το Μοναστηράκι . Μάλιστα, εκτός από τους εν ενεργεία αστυνομικούς που συμμετέχουν στην οργάνωση και στο κόμμα Σώρρα, υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έχουν συνταξιοδοτηθεί και είναι από τους πιο σκληροπηρυνικούς οπαδούς.Αστυνομικός σε βίντεο που ανήρτησε ο ίδιος κάνει προσηλυτισμό υπέρ του Σώρρα στο κέντρο της Αθήνας, χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα και πλαστογραφημένες υπογραφές σε γιγαντοαφίσες!

Ο παραπάνω αστυνομικός που συστήνεται ως Θεόδωρος Κολοκυθάς, στον οποίο αναφέρθηκα στο άρθρο μου με τίτλο «Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης!» κατέθεσε μήνυση εναντίον μου την άνοιξη του 2017, ωθούμενος από την ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης, με στόχο τον εκβιασμό και την αποσιώπησή μου. Είναι κάτι που σε πολλούς μοιάζει εύκολο, αλλά πιστέψτε με δεν είναι…

Ο λόγος που επικαλέστηκε ο συγκεκριμένος αστυνομικός στη μήνυσή του, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία της Θώμης Κουμπούρα από τον δολοφόνο που το 2014 με είχε επικηρύξει με εντολή μελών της οργάνωσης όπως ο ίδιος ομολόγησε, είναι ότι εγώ τάχα τον στοχοποίησα, δημοσιοποιώντας το όνομά του και αποκαλύπτοντας στο ευρύ κοινό ότι είναι αστυνομικό όργανο.

Βέβαια, ο ίδιος αστυνομικός σε δημόσια εκδήλωση της ΕΣΥ Βύρωνα στις 13 Μαϊου 2016, έναν χρόνο πριν, αποκάλυψε την ιδιότητά του αστυνομικού και τη χρησιμοποίησε για να πείσει απλούς πολίτες, δηλώνοντας:

«Εγώ στο επάγγελμα είμαι αστυνομικός. Προκαλώ έναν από την υπηρεσία να έρθει να με συλλάβει. Προκαλώ έναν εισαγγελέα να με συλλάβει αν έχω πλαστογραφήσει αυτές τις υπογραφές. Δείτε τι σας δείχνω ξανά. Ο Κάρολος Παπούλιας. Ο Γιώργος Αλογοσκούφης σαν υπουργός οικονομικών, νάτος. Και ο Αδαμάντιος Βασιλάκης, ο οποίος είναι σε ειδικό τμήμα στο Υπουργείο Εξωτερικών που αφορά οικονομικές υποθέσεις στον ΟΗΕ βάζει κι αυτός την υπογραφή του για τα Καταπιστεύματα».Συλλεκτικές μπούρδες από εν ενεργεία αστυνομικό, ο οποίος πήρε μετάθεση από την ομάδα ΔΙΑΣ στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπως δηλώνει. Είναι παράλληλα πρόεδρος της ΕΣΥ Βύρωνα και χρησιμοποιεί την αστυνομική του ιδιότητα δημόσια για να τραβήξει απλούς πολίτες στις απάτες Σώρρα!

Το σημαντικότερο όμως είναι ο τρόπος που αξιοποιήθηκαν τα μικροεπεισόδια από ομάδες ανεγκέφαλων κατά των γραφείων Σώρρα, τα οποία αντιστρόφως ανάλογα προς τις εξελίξεις έχουν μειωθεί κατακόρυφα από τότε που ξεκίνησε η αποκαθήλωση της οργάνωσης Σώρρα. Τα επεισόδιο αυτά, εκτός από ότι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως νομικό όπλο από την οργάνωση, φορτώνοντας τα σε οποιονδήποτε τους συνέφερε, βοήθησαν στη σύσφιξη σχέσεων με τις αστυνομικές αρχές.

Αστειευόμενος σε προηγούμενο άρθρο μου είχα επισημάνει ότι αν έμενα στην Αθήνα πιθανότατα θα με έβλεπαν όλοι μαζί να φοράω τη στολή του Batman και να σπάω τα γραφεία τους. Πιθανά να ορκίζονταν κιόλας, όπως έγραψε σε ανοικτό κάλεσμά του εναντίον μου ο ίδιος ο Σώρρας, κείμενο για το οποίο διώκεται για την υποκίνηση βίας.

Κάποιοι ίσως να θυμούνται τη διοργάνωση – «παράσταση» των οπαδών του Σώρρα έξω από το Ηρώδειο στις αρχές του έτους, η οποία πραγματοποιήθηκε για τις ανάγκες γερμανικής τηλεοπτικής εκπομπής. Σε αυτήν, ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν διακριτικά την εκδήλωση μπροστά από το αρχαίο θέατρο και κάλεσε τους πολίτες να τρέξουν στα γραφεία της οργάνωσης για να διαγράψουν τις οφειλές τους προς το δημόσιο με τα περιβόητα 600 δις που ακόμη ισχυρίζεται η οργάνωση πως διαθέτει. Η συγκεκριμένη εκδήλωση στον αρχαιολογικό χώρο δεν είχε άδεια από κανέναν και όμως οι αστυνομικοί επέβλεπαν από απόσταση, προφανώς φοβούμενοι τον όγκο των οπαδών.Φωτογραφία της προσέλευσης του Αρτέμη Σώρρα στην «παράσταση» στο Ηρώδειο, με τις ευλογίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Έκδηλα τα χαμόγελα του κατά φαντασίαν επενδυτή! (Πηγή newsit.gr)

Μετά τα παραπάνω, με τα λόγια του ίδιου του Σώρρα, ας δούμε το κάλεσμα προς τους οπαδούς του να καταναλώνουν όσο αλκοόλ θέλουν και στη συνέχεια να οδηγούν χωρίς καμία προφύλαξη, αφού όπως ανάφερε η ένταξή τους στην «Ελλήνων Συνέλευσις», τους εξασφαλίζει ασυλία από τις παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας:

«Εσείς όσο πατάτε σε δύο βάρκες θα σας λιώσουν, θα σας βουλιάξουν την μία. Όταν έρχεσαι από ‘δω ούτε τράπεζα σου μιλάει, ούτε αστυνομία… Εμείς σε όσες εκδηλώσεις έχουμε πάει, οι μισοί φεύγουν μεθυσμένοι και η αστυνομία πιο κάτω κάνει αλκοοτέστ. Λέει Ελλήνων Συνέλευσις. Άντε φύγετε!»Σώρρας: Αν η αστυνομία σε πιάσει μεθυσμένο και είσαι δικός μας σε αφήνει!

Η αίσθηση ασυλίας και ανομίας που υπάρχει στους πολίτες και επιτείνεται στο πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα, με ευθύνη των διωκτικών αρχών τονώνει το προφίλ του φυγόποινου για απάτες, άφραγκου, δήθεν επενδυτή από το Θεριανό των Πατρών.

Για αυτούς που τον γνωρίζουν, η επίδειξη «ταυτότητας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών» σε γνωστούς και αγνώστους ήταν κάτι που συνήθιζε ο Σώρρας, κυρίως όταν στριμωχνόταν και οι απάτες του αποκαλύπτονταν. Σε μια τέτοια στιγμή, όταν τον σταμάτησε αστυνομικός, του επέδειξε, σύμφωνα με όσα ισχυριζόταν σε συνεργάτες του τις παλιές καλές εποχές, την ταυτότητα της ΕΥΠ και γλίτωσε το πρόστιμο για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Βέβαια, η ΕΥΠ δεν έχει ταυτότητα…

Αυτό που πραγματικά συγκλονίζει όμως είναι η παραδοχή του ίδιου του Αρτέμη Σώρρα ότι όλοι οι βουλευτές των κομμάτων και υψηλά πολιτικά πρόσωπα πέρασαν από το γραφείο του ιδίου και του πρώην δικηγόρου του, επισκέψεις κατά τις οποίες τους μαγνητοσκοπούσαν και τους ηχογραφούσαν! Συνεπώς, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπάρχουν αποδείξεις και αρχεία των συναντήσεων πολιτικών με την ηγετική ομάδα Σώρρα, ενώ επιπρόσθετα κατατέθηκε επερώτηση στη Βουλή από πατρινό βουλευτή, η οποία του δόθηκε έτοιμη από το Σώρρα!!!Ομολογία διαπλοκής Αρτέμιου Σώρρα: Κατέγραφε βουλευτές και έστηνε επερωτήσεις στη Βουλή!

Δυστυχώς από το ρεπορτάζ μου επαληθεύονται οι συναντήσεις του Σώρρα με πολιτικούς, αλλά και με στελέχη και των δύο κυβερνητικών κομμάτων Σύριζα και ΑΝΕΛ, με ραντεβού να πραγματοποιούνται ακόμη και στα κεντρικά γραφεία του Σύριζα, πριν η τότε αξιωματική αντιπολίτευση κερδίσει τις εκλογές. Βέβαια, το όλο προφίλ, η ρητορική και τα σημεία της φασιστικής φρασεολογίας δεν συνάδουν με τέτοιες επαφές, οι οποίες όμως πραγματοποιήθηκαν και επιβεβαιώνονται τόσο από μάρτυρες, όσο και από πρώην και νυν μέλη της οργάνωσης.

Σε αυτή τη φάση της υπόθεσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τη συνεχιζόμενη έρευνα των αρχών στα οικονομικά και τις συναλλαγές του Μανώλη Λαμπράκη, ο οποίος μέχρι το τέλος του 2015 ήταν ο υπαρχηγός και θεωρητικός της οργάνωσης Σώρρα. Την 1η Δεκεμβρίου 2016 ο Μανώλης Λαμπράκης συνελήφθη για την παράνομη συνταγογράφηση 2,5 εκατομμυρίων χαπιών οξυκωδόνης. Προσωπικά θεωρώ σίγουρο, ότι τα ευρήματα των αμερικανικών αρχών θα δώσουν τέλος στην κωμωδία των τρισεκατομμυρίων, η οποία βάφτηκε στο αίμα και το φανατισμό.

Στη χώρα μας όμως το ερώτημα παραμένει. Η αστυνομία δεν μπορεί ακόμη και σήμερα να εντοπίσει τον Αρτέμη Σώρρα ή υπάρχουν παράμετροι στην υπόθεση που συμβάλουν στο να κυκλοφορεί ελεύθερος και ανενόχλητος ανάμεσά μας;
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.