Η νέα κίνηση του Πάρι Κασιδόκωστα στην παγκόσμια ναυτιλίαΠιο έντονα αποφάσισε να αφήσει να μπει στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία ο Πάρις Κασιδόκωστας–Λάτσης. Στο πλαίσιο αυτό αποφάσισε να συστήσει επενδυτική κοινοπραξία με δύο παγκοσμίου βεληνεκούς επενδυτές, την «Ivy Shipping LLC» με σκοπό να αγοράσει πλοία ξηρού φορτίου.

Ήδη η Ivy Shipping αγόρασε τέσσερα Supramax, ηλικίας 6 ετών, ναυπηγημένα στην Ιαπωνία. Θα παραδοθούν στην κοινοπραξία έως τα τέλη Αυγούστου. Η διαχείριση των πλοίων έχει συμφωνηθεί από τους εταίρους της κοινοπραξίας να γίνεται την Marla Shipmanagement Ltd συμφερόντων του Πάρι Λάτση – Κασιδόκωστα.

Η Ivy Shipping στοχεύει στην επέκταση του στόλου με φορτηγά πλοία έως το τέλος του 2017 εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της ναυλαγοράς ξηρού φορτίου.

Ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης αναφορικά με τη νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση σχολίασε σχετικά: «Τρία χρόνια πριν το 2014 θέσαμε ως στόχο την αύξηση του στόλου μας στα LPG και τα δεξαμενόπλοια, που είναι ο παραδοσιακός χώρος δραστηριοποίησης μας. Τρία χρόνια μετά ο στόχος έχει επιτευχθεί με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα».

«Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες αποφασίσαμε να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των φορτηγών πλοίων με τη συνεργασία πολύ σημαντικών, διεθνών, στρατηγικών επενδυτών. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνεργασία αυτή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση προσβλέπουμε στην επίτευξη των νέων στόχων που από κοινού θέσαμε» πρόσθεσε ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.