Στα δικά του παιδιά θα στηριχθεί ο Θερμαϊκός Κορινού με τον Κώστα Τσέρκα στον πάγκο του!


Ξεκίνησε την προετοιμασία της η ιστορική ομάδα του Κορινού. Λόγω του χαμηλού μπάτζετ, η ομάδα έκανε μόνο δυο αλλά πολύ καλές μεταγραφές.

Αποκτήθηκαν λοιπόν δυο νέα αλλά συνάμα έμπειρα και ποιοτικά σε επίπεδο παιδιά, ο μεσοεπιθετικός Αντώνης Τσικαδέρης και ο τερματοφύλακας Χάρης Μπικηρόπουλος.

Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, ίσως γίνουν ακόμη μια ή δυο προσθέσεις στο ρόστερ. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν απο Κορινιώτες ποδοσφαιριστές, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα παιδιά της περιοχής.
Θα προωθηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές απο το παιδικό τμήμα του συλλόγου, δείχνοντας ότι γίνεται και θα γίνεται αξιοποίηση του έμψυχου υλικού και της δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής.
Προς αυτόν τον ορίζοντα τη φετινή περίοδο στην ανδρική ομάδα θα ενσωματωθούν οι Μάριος Κυραϊλίδης, Φώτης Νταντίνης, Βασίλης Ταγκαλίδης, Θανάσης Παρούσης, Πέτρος Αλχαζίδης και Γιάννης Ζουγκαν.

Επέστρεψαν στην ομάδα του Θερμαϊκού και θα βοηθήσουν σίγουρα με την εμπειρία τους οι Νίκος Σταθάκης, Νίκος Γκάντας, Γιώργος Αραβίδης και Νίκος Μήτρου.

Προπονητής του ανδρικού τμήματος ανέλαβε ο Κώστας Τσέρκας, ο οποίος αγωνίζεται για 5η συνεχόμενη χρονιά στον Θερμαϊκό και θα είναι και ο υπεύθυνος τεχνικός στην ακαδημία του συλλόγου. Άμεσος συνεργάτης του στην οργάνωση και λειτουργία των τμημάτων υποδομής, θα είναι ο Αντώνης Τσικαδέρης.

Στόχος και αυτή τη χρονιά για την ομάδα του Κορινού, θα είναι η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μέσα απο την διάκριση τους και την καλή τους αγωνιστική παρουσία στην ομάδα, θα καταφέρουν να αγωνισθούν σε υψηλότερο επίπεδο, μεταπηδώντας σε συλλόγους μεγαλύτερων κατηγοριών!
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.