Αγώνας ορεινού τρεξίματος Κρυόβρυσης Ολύµπου


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρυόβρυσης Ελασσόνας σε συνεργασία µε το Σύλλογο Μαραθωνοδρόµων Ν.Λάρισας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας διοργανώνει την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 τον 2ο αγώνα ορεινού τρεξίµατος 20 χιλιοµέτρων στην περιοχή της Κρυόβρυσης Ολύµπου καθως και αγωνα 5 χιλιομέτρων με ονομα Πουλιάνα Trail.


Ώρα εκκίνησης: 9.30 πµ.

Αφετηρία & Τερµατισµός: Κεντρική Πλατεία Κρυόβρυσης

Περιγραφη Διαδρομης: Αναλυτικές πληροφορίες σύντομα

Παροχές Αγώνα: Για όλους τους συµµετέχοντες:


Αριθµός αγώνα

Υποστήριξη των αθλητών κατά τον αγώνα (Θα υπάρχουν 4 σταθµοί τροφοδοσίας απ΄όπου οι αθλητές θα µπορούν να προµηθευτούν νερό, κόκα κόλα, ξηρούς καρπούς, φρούτα εποχής και ενεργειακά σνακ)
Ιατρική υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα
Αναµνηστική µπλούζα συµµετοχής
Γεύµα (Μπουφέ µε τοπικά εδέσµατα και σουβλάκια)
Αναµνηστικό µετάλλιο τερµατισµού
Δεν θα υπάρξει ηλεκτρονική χρονοµέτρηση

Έπαθλα: Κύπελλο και αναµνηστικά δώρα για τους τρεις πρώτους άντρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες.

Εγγραφές: Θα ανακοινωθεί σύντομα η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών.

email: run.kriovrisi@gmail.com
Κόστος συµµετοχής: Η συµµετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ

Σηµείωση1.: Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο εκκίνησης (κεντρική πλατεία Κρυόβρυσης) 1 ΩΡΑ πριν την έναρξη για να παραλάβουνε τα νούµερα τους και να γίνει τεχνική ανάλυση του αγώνα.

Σηµείωση2.: Όλοι οι αθλητές συµµετέχουν µε δική τους ιατρική ευθύνη και οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για οποιοδήποτε ιατρικό περιστατικό συµβεί κατά την διάρκεια του αγώνα.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.