Ανακοίνωση του Αναγκαστικού Δασικού Συνεταιρισμός Καρυών για την αναζήτηση επενδυτών για την εκμίσθωση του Δάσους


Ο Αναγκαστικός Δασικός Συνεταιρισμός Καρυών πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση των μελών του, το Σάββατο 29/07/2017 στις Καρυές Πιερίας, με θέμα “Εξουσιοδότηση του ΔΣ του συνεταιρισμού, να αναζητήσει επενδυτές για την εκμίσθωση του Δάσους”.

Το παραπάνω είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, συγκεκριμένα το ΔΣ θα αναζητήσει επενδυτές που θα είναι πρόθυμοι να τοποθετήσουν κεφάλαια ώστε μία σειρά από αναπτυξιακά έργα να γίνουν στις εκτάσεις που διαχειρίζεται ο συνεταιρισμός, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων.

Πρόθεσή μας είναι να διεγείρουμε το ενδιαφέρον των επενδυτών έτσι ώστε να αναδειχθεί, να προβληθεί και να αξιοποιηθεί η Πιερία, ως δημιουργική αντίδραση στην κρίση.

Επιδίωξή μας είναι: Πολλές θέσεις εργασίας , αύξηση του εισοδήματος των μελών μας και όλων των κατοίκων της περιοχής μας. Επιδιώκουμε την αύξηση των επισκεπτών στο Νομό μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Για όλα αυτά αναζητούμε συγκεκριμένες επενδυτικές προτάσεις, για όποιον έγκυρο επενδυτή που ενδιαφέρεται να επενδύσει και να κερδίσει, με όρους που να συνάδουν με τους σκοπούς του συνεταιρισμού μας, με διαφάνεια, νομιμότητα και τήρηση των αρχών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Δηλαδή με σεβασμό και προστασία του περιβάλλοντος και του πολιτισμού μας και το συμφέρον της τοπικής μας κοινωνίας.

Στην προσπάθειά μας θα έχουμε την συμπαράσταση του Ολυμπιακού Ινστιτούτου Ελιάς (ΟΙΕ) και του υπο ίδρυση Ινστιτούτου Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πιερίας(ΙΠΑΠ).


Ο Γραμματέας
Χήρας Απόστολος
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.