ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ


Το Σάββατο 5 Αυγούστου, διεξήχθη έκτακτο τοπικό συμβούλιο της τοπικής κοινότητας Μηλιάς, περί της εκμίσθωσης 140 στρεμμάτων στα Πιέρια Όρη, για την εγκατάσταση αιολικού πάρκου.

Ύστερα από διεξοδική συζήτηση οι τοπικοί σύμβουλοι της τοπικής κοινότητας Μηλιάς Μαλάμου Ευτέρπη (Πολίτες σε Δράση), Παπαγεωργίου Αντώνιος (Πολίτες σε Δράση) και Ζαφειρόπουλος Αθανάσιος (Άλλος Δρόμος) ομόφωνα ψήφισαν κατά της εγκατάστασης ενός τέτοιου έργου, αντιλαμβανόμενοι τις καταστρεπτικές συνέπειες για την περιοχή και σεβόμενοι την τεράστια πλειοψηφία των κατοίκων των 2 χωριών και τους ενός οικισμού, οι οποίοι είναι αρνητικοί σε ένα τέτοιο έργο.

Ανακαλείται τέλος η απόφαση για τη λαϊκή συνέλευση της Κυριακής καθώς δεν θεωρείται πλέον απαραίτητη.

Η πλειοψηφία των κατοίκων, δεκάδες σύλλογοι και φορείς αλλά κυρίως οι 3 τοπικοί σύμβουλοι με τη σημερινή τους αρνητική γνωμοδότηση, βάζουν όλοι μαζί, τα θεμέλια για περαιτέρω διεκδικήσεις.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ ΟΡΗ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.