Στην υπηρεσία (και) του… επισκέπτηΕνημερωτική δράση από τους ποδηλάτες αστυνομικούς σε τουριστικές περιοχές της Πιερίας

Ειδικό έντυπο στην αγγλική γλώσσα με χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές διανέμεται σε τουρίστες

Αστυνομικοί με ποδήλατα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας ενημερώνουν τους αλλοδαπούς τουρίστες της παραλιακής ζώνης της Πιερίας με ειδικό έντυπο στην αγγλική γλώσσα, που περιέχει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, καθώς και κατευθύνσεις σε περίπτωση που χρειασθούν οποιαδήποτε βοήθεια.

Αποτελεί μία πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, στο πλαίσιο του γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, με στόχο τόσο την πρόληψη θυματοποίησής τους, όσο και την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας κατά τη διάρκεια παραμονής τους στην χώρα. Η διανομή του έντυπου υλικού θα συνεχισθεί και το επόμενο διάστημα από τους ποδηλάτες της Ελληνικής Αστυνομίας σε τουριστικές περιοχές της Πιερίας. Υπενθυμίζεται ότι ο θεσμός της αστυνόμευσης με ποδήλατα στην Κατερίνη ξεκίνησε αρχές Ιουνίου του 2017 στοχεύοντας στην αναβαθμισμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών, όσο και των επισκεπτών της περιοχής. Συνολικά 6 αστυνομικοί απαρτίζουν τη νέα αυτή ευέλικτη αστυνομική δομή και κινούνται από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ τόσο στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, όσο και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης.


Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.