Κυριακίδης Γιώργος: "ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ"


Ανοιχτή επιστολή προς τους κατοίκους της Ν. Τραπεζούντας Πιερίας απηύθυνε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κατερίνης κ. Γιώργος Κυριακίδης σχετικά με το πρόβλημα του νερού που αντιμετωπίζει το χωριό.

Ο κ. Κυριακίδης με την επιστολή του αυτή ουσιαστικά καταγγέλλει την ΔΕΥΑΚ ότι ψευδώς ισχυρίζεται, προσπαθώντας να μετατοπίσει τις ευθύνες για το πρόβλημα λειψυδρίας αλλού, ότι ο Σύνδεσμος Ύδρευσης έσει την ευθύνη χρήσης και συντήρησης του δικτύου της περιοχής. Και όλο αυτό το κ. Κυριακίδης το τεκμηριώνει με την σχετική απόφαση λύσης του Συνδέσμου Ύδρευσης Δήμων Ν. Πιερίας που έγινε τον Δεκέμβριο του 2016.

Συγκεκριμένα γράφει στην επιστολή του ο Γιώργος Κυριακίδης:
Αγαπητοί συνδημότες της Νέας Τραπεζούντας, που περάσατε ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς νερό, επειδή σας έχουν πει πολλές φορές ψέματα και σας έχουν κοροϊδέψει άλλες τόσες, η αλήθεια για το ποιός έχει την ευθύνη για την έλλειψη νερού στο χωριό σας είναι αυτή που προκύπτει από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 27-12-2016 σύμφωνα με τη οποία αποφασίζεται η διάλυση του Συνδέσμου Ύδρευσης και η μεταφορά των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης της χρήση και της συντήρησης των πηγών – γεωτρήσεων και δικτύων στο Δήμο Κατερίνης και στην ΔΕΥΑΚ.Η ΑΠΟΦΑΣΗΕτικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.