ΚΟΡΙΝΟΣ: Αφαιρέθηκε από τους χάρτες της google η παράνομη σήμανση για παραλία γυμνιστών στον Κορινό.


Σήμερα μπαίνοντας στους χάρτες της google διαπίστωσα πως έχει αφαιρεθεί η παράνομη σήμανση για παραλία γυμνιστών στην Παραλία Κορινού.


Τα ομαδικά παράπονα και αναφορές μας έπιασαν τόπο επιτέλους έπειτα από δύο χρόνια συνεχών οχλήσεων και παρεμβάσεων.

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ
Αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά ότι η ισχύς εν τη ενώσει κάνει την διαφορά.

Τώρα μόνο αν αναζητήσει κάποιος με το όνομα Korinos Νudist Beach θα το εμφανίσει στον χάρτη ως οριστικά κλειστό και αμέσως το αφαιρεί.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να διορθωθεί στους χάρτες της google η λανθασμένη ονομασία της Παραλίας Κορινού, που εμφανίζεται ως Κατερίνη.

Το κάνουμε βλέποντας τις οδηγίες εδώ


ΠΗΓΗ
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.