ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ-MICROCHIP PARTYΓράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Η εκστρατεία εμφύτευσης των μικροτσίπ στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει προχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ώστε το γεγονός αυτό θεωρείται εορταστικό και όσο και αν αυτό ακούγεται παράδοξο εορτάζεται με πανηγυρικό τρόπο.


Αυτό έγινε σε μια μεγάλη αλυσίδα σουπερμάρκετ την Three Square Market της εταιρίας Wisconsin company στην Αμερική , όπου η εταιρία αποφάσισε να εμφυτέψει μικροτσίπ στους υπαλλήλους της με την πρόφαση ότι έτσι θα μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα στις νέες απαιτήσεις της δουλείας τους. Όπως οι πληρωμές με υπηρεσίες πληρωμής κινητής τηλεφωνίας (mobile pay services) σαν τις Apple Pay και Google Wallet.

Όχι μόνο δεν υπήρξε αντίδραση από πλευράς των υπαλλήλων αλλά το παράδοξο είναι ότι υποδέχτηκαν με χαρά και γιόρταζαν αυτό το γεγονός.

Το αμείλικτο ερώτημα που μπαίνει εδώ είναι ότι πράγματι υπάρχει τόσο μεγάλη άγνοια για το ζήτημα των μικροτσίπ και τις συνέπειες του??

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.