/ Απαγωγή Λεμπιδάκη: Μετά τη σιωπή, τα υβριστικά sms – Η νέα απόδειξη πως είναι ζωντανός- Τρεις εβδομάδες είχαν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη οι απαγωγείς - Άκρως υβριστικό και ειρωνικό το τελευταίο sms που είχαν στείλει - Κινητικότητα την τελευταία εβδομάδα - Έστειλαν στην οικογένεια ταχυδρομικώς επιστολή με τον γραφικό του χαρακτήρα - Διάθεση διαπραγμάτευσης από τους απαγωγείς του Κρητικού επιχειρηματία - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση

Σημάδια συγκρατημένης αισιοδοξίας διαφαίνονται την τελευταία εβδομάδα στην υπόθεση απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία με τους απαγωγείς, οι οποίοι εμμένουν στις αρχικές τους απαιτήσεις, δείχνοντας όμως μια διάθεση ελαφράς υποχώρησης όσων αφορά στο χρηματικό ποσό των λύτρων.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα παρατηρείται κινητικότητα στην υπόθεση και συνεχή επικοινωνία της οικογένειας Λεμπιδάκη με τους απαγωγείς, οι οποίοι δείχνουν μια διάθεση επιπλέον διαπραγμάτευσης, ίσως σε νέα βάση όσων αφορά στα λύτρα που ζητούσαν κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, τόσο η οικογένεια, όσο και οι στενοί φίλοι του Κρητικού επιχειρηματία, ευελπιστούν πως αυτή η απίστευτη περιπέτεια για τον αγαπητό σε όλους Ηρακλειώτη βιομήχανο, θα έχει αίσιο τέλος και μάλιστα μέσα στο Σεπτέμβριο.

Γεγονός είναι πως γίνονται και από τις δυο πλευρές, αυτή των απαγωγέων και αυτή της οικογένειας του Μιχάλη Λεμπιδάκη, προσπάθειες ώστε να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ τους, όσων αφορά στο ύψος του χρηματικού ποσού που πρέπει να παραδοθεί από την οικογένεια στους απαγωγείς, ώστε να αφήσουν το βιομήχανο ελεύθερο.

Τις πρώτες εβδομάδες του Αυγούστου οι απαγωγείς είχαν επιλέξει την σιωπή ως μέσο πίεσης στην οικογένεια Λεμπιδάκη, καθώς είχαν να επικοινωνήσουν με τους οικείους του Κρητικού βιομηχάνου, πάντα μέσω sms, τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Μάλιστα το τελευταίο sms που είχε λάβει η οικογένεια αυτές τις τρεις δραματικές εβδομάδες ήταν ιδιαιτέρως ειρωνικό από τους απαγωγείς, και παράλληλα υβριστικό, καθώς ο πλέον επιεικής όρος ήταν η λέξη «βλάκες».

«Η παρατεταμένη σιωπή των απαγωγέων, σαφώς ήταν δείγμα έντονης πίεσης προς την οικογένεια του απαχθέντος, με απώτερο βέβαια σκοπό να πετύχουν την μεγαλύτερη αποδοχή των χρηματικών τους απαιτήσεων, κάτι που όμως είναι αδύνατον από την πλευρά της οικογένειας, αφού δεν υπάρχει επ’ ουδενί η ρευστότητα του υπέρογκου ποσού που ζητούν οι δράστες τις απαγωγείς», λέει με νόημα στο Newsit.gr άνθρωπος που έχει απόλυτη γνώση της υπόθεσης.
Νέα απόδειξη ζωής: Επιστολή με τον γραφικό του χαρακτήρα

Όλα αυτά ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πατρίς, την περασμένη Παρασκευή η οικογένεια του Κρητικού επιχειρηματία έλαβα ταχυδρομικώς μια επιστολή.

Πρόκειται για μια νέα απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, αφού στην επιστολή έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που δημοσιεύει η εφημερίδα, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών που δείχνει τον γραφικό χαρακτήρα του απαχθέντος.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.