Ζητείται Yπευθυνος κρατησεων και διαχειρισης καταλυματος


Συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών στη Σιθωνία Χαλκιδικής, (Intertrade S.A-Thessaloniki-2310920615-εργασία σε Θεσ/νίκη & Χαλκιδική) ζητά υποψήφιο για "Υπεύθυνος κρατήσεων, εξυπηρέτησης και δημοσίων σχέσεων πελατών".

Προφίλ Υποψηφίου

Ευχάριστη προσωπικότητα με άριστη επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες

Εμπειρία Εξυπηρέτησης Πελατών μέσα σε ένα πολυτελές περιβάλλον.

Ομαδικότητα, εργατικότητα, υπευθυνότητα, ικανότητα αποτελεσματικής οργάνωσης εργασιών και διαχείρισης χρόνου

Διάθεση για προσφορά υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλών προδιαγραφών

Προσανατολισμός στην εξυπηρέτηση και στην ικανοποίηση του πελάτη

Δυνατότητα ευέλικτης εργασίας και ωραρίου, τους καλοκαιρινούς μήνες Χαλκιδική (Μάιος-Σεπτέμβριος) 8ωρο και τους υπόλοιπους μήνες Θεσσαλονίκη 4ωρο.

Καλή γνώση της Αγγλικής, γνώση επιπλέον γλωσσών Ρώσικων, Βουλγάρικων, Ρουμάνικων είναι επιθυμητή.

Απαραίτητες γνώσεις των online κρατήσεων μέσω Web Hotelier, διαχείριση extranet π.χ Booking, Expedia και άλλες πλατφόρμες καθώς και γνώσεις σχετικά με Channel Managers και άλλα online εργαλεία και πλατφόρμες τουριστικών υπηρεσιών.

Επιθυμητή Προϋπηρεσία.

Καθήκοντα Υποψηφίου

-Διαχείριση κρατήσεων και αλληλογραφίας με τους πελάτες.

-Ενημέρωση offline κρατήσεων στις extranet πλατφόρμες.

-Πωλήσεις μέσω αλληλογραφίας και μέσω τουριστικών πρακτόρων και γραφείων.

-Αναζήτηση νέων πελατών και τουριστικών αγορών.

(έξτρα καθήκοντα στη Χαλκιδική)

-Υποδοχή των πελατών και ξενάγηση τους στις βίλες και στον περιβάλλοντα χώρο καθώς και ενημέρωση για την λειτουργικότητά της.

-Υπεύθυνος δημόσιων σχέσεων με τους πελάτες.

-Γενικός έλεγχος της τακτοποίησης-καθαριότητας της βίλας, καταγραφή των ζημιών-ελλείψεων και παραγγελία των αναλωσίμων-προμηθειών.

Προσφέρονται

Ικανοποιητικές αποδοχές

Εργασία σε ένα ευχάριστο, πολυτελές και οικογενειακό περιβάλλον. Δυνατότητα δωρεάν διαμονής τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα (προαιρετικά με πρόσφατη φωτογραφία) ηλεκτρ.διεύθυνση vmxpsp@yahoo.gr

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.