34 προσλήψεις στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής ΤέχνηΚαλεί τους ενδιαφερόμενους, εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν, με ωριαία αντιμισθία έως διακόσιες (200) ώρες μηνιαίως, στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, για το διδακτικό έτος 2017-2018, να υποβάλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους, ως εξειδικευμένοι στους τομείς που περιγράφονται ανωτέρω,

α) Καθηγητές Τεχνικών Μαθημάτων

• Κλασικού χορού (μπαλέτο) 6 (έξι) Κωδ. Ειδικότητας (01)
• Σύγχρονου χορού:
— Τεχνική Martha Graham 2 (δύο) -η
— Ρεπερτόριο 1 (μία) | Κωδ. Ειδικότητας (02)
— Άλλες τεχνικές 7 (επτά)
Χορογραφίας 3 (τρεις) Κωδ. Ειδικότητας (03)
Ρυθμικής 2 (δύο) Κωδ. Ειδικότητας (04)
Ελληνικών Χορών 1 (μία) Κωδ. Ειδικότητας (05)
Pilates 1 (μία) Κωδ. Ειδικότητας (06)

β) Καθηγητές Θεωρητικών Μαθημάτων
Ιστορία Χορού 1 (μία) Κωδ. Ειδικότητας (07)
Μουσική (Θεωρία της Μουσικής) 2 (δύο) Κωδ. Ειδικότητας (08)
Ιστορία Τέχνης 1 (μία) Κωδ. Ειδικότητας (09)
Ανατομία 1 (μία) Κωδ. Ειδικότητας (1 0)
Αρχαίο Δράμα (θεατρικός λόγος) 1 (μία) Κωδ. Ειδικότητας (11)

Θεωρία και Πρακτική
της Τέχνης του Χοροκινηματογράφου 1 (μία) Κωδ. Ειδικότητας (12)
γ) Πιανίστες-Συνοδοί καλλιτεχνικών μαθημάτων
• Πιανίστες-Συνοδοί 6 ( έξι) Κωδ. Ειδικότητας (13)

Αιτησεις από 15 Σεπτεμβρίου 2017 έως και 28 Σεπτεμβρίου 2017

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι:
1. Έλληνες πολίτες*.
2. Βορειοηπειρώτες και ομογενείς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο (Ν.Δ.3832/1958).
3. Πολίτες κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ν.2431/1996).
4. Να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν υπερβεί το 64ο, δηλαδή να έχουν γεννηθεί τα έτη 1952 έως και 1995 (Π.Δ. 403/1987, ΦΕΚ 179 Α').

5. Να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές. Οι υποψήφιοι που δεν έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση, και κατατάσσονται στο τέλος του τελικού αξιολογικού πίνακα.
6. Να είναι υγιείς.

*Σημειώνεται ότι για τους υπηκόους χωρών εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που απέκτησαν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί τουλάχιστον ένα (1) έτος από την απόκτησή της, κατά την τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων με την παρούσα προκήρυξη.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.