Ο Χοσέ θα χτυπήσει στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια θα έχουμε πόλεμο;


Το Βίντεο «I, Pet Goat ii» αποκωδικοποιείτε ως «Το Επόμενο συμβάν της 11ης Σεπτεμβρίου» ή «Η Επόμενη Επίθεση στην Αμερική».


Αυτό το βίντεο που έχει δημιουργηθεί από την εταιρία «Heliofant» και στο σενάριο του δείχνει την καταστροφή που έρχεται στις ΗΠΑ, και σαν σημείο έναρξης δείχνει να είναι η Ολοκληρωτική έκλειψη του Ηλίου !!!!
Ένα γεγονός που δείχνει το σενάριο μετά την έκλειψη είναι ένας τυφώνας που χτυπά τη Νέα Υόρκη.Μέσα στο βίντεο βλέπουμε τον Μπους να έχει γραμμένο αχνά μέσα στα μαλλιά του την λέξη My Hose !!!!


ΑΛΛΑ, αυτό είναι μόνο η αρχή των δεινών που απεικονίζει το βίντεο … Η πυρηνική επίθεση ακολουθεί μετά…
Τα μάτια ανοικτά λοιπόν όλοι μας γιατί δεν θα είναι η πρώτη φορά που δημιουργίες καλλιτεχνών μας έχουν δείξει το μέλλον…
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.