Βρήκαν τον Πακιστανό δολοφόνο του ομοεθνή του. Σοκάρουν τα κίνητρα του φονικού


Ένας 28χρονος Πακιστανός είναι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος με θύμα έναν ομοεθνή του εργάτη που αποκαλύφθηκε χτες στο Τυμπάκι της Κρήτης.

Σύμφωνα με...τις πληροφορίες ο δράστης ομολόγησε τα ξημερώματα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου και του ΑΤ Μοιρών και επικαλέστηκε προσωπικές διαφορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το έγκλημα φαίνεται να σχετίζεται με σεξουαλικά κίνητρα.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ήδη έχει βρεθεί και το όπλο του εγκλήματος και πρόκειται για ένα σφυρί με το οποίο ο δράστης πολτοποίησε το κεφάλι του ομοεθνή του.

Όπως έγραψε χτες το Cretalive, ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι περίεργο συνέβαινε, σε συνδυασμό και με την έντονη δυσοσμία, καθώς ο άνδρας έλειπε εδώ και μέρες... Ειδοποίησε τις αρχές που γρήγορα οδηγήθηκαν στον εντοπισμό του πτώματος ενώ άμεσα προχώρησαν στην προσαγωγή των δυο εργατών ενώ μέχρι τα ξημερώματα είχαν δοθεί οι απαντήσεις για το φονικό.

Πως αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Τα πρώτα στοιχεία και οι εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ. παρέπεμπαν το βράδυ της Δευτέρας σε εγκληματική ενέργεια και μάλιστα σε άγριο έγκλημα, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, το κεφάλι του νεκρού αλλοδαπού βρέθηκε πολτοποιημένο, με πολλαπλά χτυπήματα από κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, όπως σκεπάρνι ή τσεκούρι!

Λίγη ώρα μετά τον εντοπισμό του μακάβριου ευρήματος, η Αστυνομία προσήγαγε δύο αλλοδαπούς ομοεθνείς του νεκρού νεαρού, ενώ καθοριστική ως προς τη διαλεύκανση της υπόθεσης κρίνεται η ψυχραιμία και οι μεθοδικές κινήσεις του ιδιοκτήτη τού θερμοκηπίου, που εντόπισε το πτώμα.

Ο ίδιος, αντιλαμβανόμενος από την πρώτη στιγμή τις ενδείξεις που παρέπεμπαν σε έγκλημα και όχι σε κάποιο ατύχημα, φρόντισε να ειδοποιήσει πολύ διακριτικά την Αστυνομία, δίχως να γίνει αντιληπτή η κίνηση αυτή από τους αλλοδαπούς εργαζόμενους στο θερμοκήπιο ή άλλα άτομα που ενδεχομένως να σχετίζονται σε τον ένα ή τον άλλο βαθμό με την υπόθεση δολοφονίας - με βάση πάντοτε τις πρώτες ενδείξεις - του νεαρού Πακιστανού εργάτη. Δολοφονία που, αν όντως επιβεβαιωθεί οριστικά από τις διωκτικές Αρχές, δεν αποκλείεται να διαπράχθηκε πριν από μέρες.

Σε αυτήν την εκτίμηση παραπέμπει η έντονη δυσοσμία στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, και η οποία υποδηλώνει ότι ο Πακιστανός κειτόταν νεκρός στο ρυάκι, δίπλα στο θερμοκήπιο, για μέρες.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Αναλυτικότερα, νεκρός εντοπίστηκε αλλοδαπός, πακιστανικής καταγωγής, σε ρυάκι κοντά σε θερμοκήπια στο Τυμπάκι, περίπου στις 6:30 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο άντρας, νεαρής σύμφωνα με πληροφορίες ηλικίας, βρέθηκε σε ρυάκι δίπλα στα θερμοκήπια της περιοχής Λάκκος του Τυμπακίου με βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε λόγω της έντονης δυσωδίας, μη αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο το πτώμα να βρισκόταν στο σημείο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Φέρεται να είχαν γίνει προσπάθειες ώστε το πτώμα να τυλιχτεί σε νάιλον, ωστόσο οι υψηλές θερμοκρασίες "πρόδωσαν" την ύπαρξή του στην περιοχή.

Στο μακάβριο εύρημα οδηγήθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, λόγω της ανυπόφορης δυσοσμίας που αναδιδόταν από το σημείο όπου βρισκόταν το πτώμα του άτυχου άνδρα σε προχωρημένη σήψη. Ο ιδιοκτήτης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχε θορυβηθεί από το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ο νεαρός Πακιστανός δεν ερχόταν στο θερμοκήπιο για δουλειά και πως παρέμεναν άφαντα τα ίχνη του.

Ο ιδιοκτήτης αναζητούσε το νεαρό άνδρα, που απασχολούσε στο θερμοκήπιό του ως εργάτη και η αναζήτηση αυτή τον οδήγησε στην αποκάλυψη του πτώματος, φέρνοντάς τον μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, αφού το κεφάλι του θύματος ήταν πολτοποιημένο!

Άμεσα ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο τόσο η Αστυνομία όσο και ο ιατροδικαστής, προκειμένου να ερευνήσουν τα στοιχεία εκείνα που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Παράλληλα, έγινε προσαγωγή στο Τμήμα Μοιρών δύο συμπατριωτών του άτυχου άντρα. Οι δύο Πακιστανοί ανακρίνονται από την Αστυνομία, προκειμένου να ρίξουν φως στα κίνητρα του στυγερού εγκλήματος.

Τι είδε ο ιδιοκτήτης

Πολύτιμος "σύμμαχος" στις προσπάθειες των Αρχών για τη διαλεύκανση της υπόθεσης δεν αποκλείεται να αποδειχτεί ο σωστός τρόπος που ενήργησε ο ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου.

Ο ιδιοκτήτης είδε, φτάνοντας στο σημείο που έμελλε να αποκαλυφθεί το μακάβριο εύρημα, στοιχεία-ενδείξεις που παρέπεμπαν σε σταγόνες από αίμα! Κατάφερε, κινούμενος προσεκτικά, να δει κάτω από το νάιλον ότι υπήρχε ένα ανθρώπινο πτώμα. Είδε δίπλα τα ρούχα τού νεαρού αλλοδαπού παραμερισμένα.

Αντιλήφθηκε αμέσως ότι δεν επρόκειτο για ατύχημα, αλλά πως το σκηνικό παρέπεμπε σε έγκλημα και εκεί ήταν που λειτούργησε με τρόπο ενδεχομένως καθοριστικό για τις ανάγκες εξιχνίασης της υπόθεσης. Προσπάθησε να ψάξει το χώρο χωρίς να δώσει στόχο, ενώ ομοίως ενήργησε για να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Έφυγε ατάραχος, σαν να μην τρέχει τίποτε, ώστε να μη δώσει στόχο σε κανέναν, πρωτίστως στους άλλους εργαζόμενους στο θερμοκήπιο, ότι είχε βρει το πτώμα και ότι πήγαινε να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Αφού πήγε στην Αστυνομία, επέστρεψε στο σημείο μαζί με τους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στην προσαγωγή των δύο αλλοδαπών εργατών του θερμοκηπίου στο Α.Τ. Μοιρών.

Αν και είναι πρόωρο και δεν μπορεί κανείς να πει ή να υποθέσει οτιδήποτε με σιγουριά, είναι προφανές ότι οι υποψίες των διωκτικών Αρχών στρέφονται, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, στους ομοεθνείς του θύματος, εν αναμονή βεβαίως της ολοκλήρωσης της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα ρίξει φως στις συνθήκες της υπόθεσης, που έχει ήδη προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία της Μεσαράς.

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.