ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Ξεκίνησε η προετοιμασία της Ομάδας (φωτο)Νέα χρονιά, νέα σχέδια και στόχοι, νέες ελπίδες
Μια ακόμη χρονιά ξεκινάει για την 25χρονη πλέον πορεία των Πιερίδων Μουσών στα γυναικεία εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Η Ομάδα ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία της από την αρχή της εβδομάδας στο γήπεδο της Ανδρομάχης με τις οδηγίες του νέου προπονητή, του κ. Πασχάλη Κουϊμτζίδη.
Παράλληλα η διοίκηση με την συνεργασία των άλλων μελών του Δ.Σ. φροντίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών, την τακτοποίηση των δελτίων των αθλητριών, τις απαραίτητες δηλώσεις για το πρωτάθλημα και κάθε τί που απαιτείται ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος.
Οι πρώτες προπονήσεις της ομάδας δείχνουν πως στο σύνολο των αθλητριών υπάρχει θέληση και διάθεση, ομαδικό πνεύμα και αισιοδοξία πως αυτό το νέο ξεκίνημα θα είναι θετικό.

Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.