ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας προσκαλεί τα ΜΕΛΗ της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 17:30 στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη».


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:
1) Έκθεση Πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου των ετών 2014-2017.
2) Έκθεση Οικονομικού Απολογισμού των ετών 2014-2017.
3) Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα
των ετών 2014-2017.
4) Εκλογές α) Εφορευτικής Επιτροπής.
β) Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΞΕ.Π.
γ) Εξελεγκτικής Επιτροπής
δ) Αντιπροσώπων στην Π.Ο.Ξ.


-Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ κάθε μέρα από τις 9:30 μέχρι 13:00 στο γραφείο της Ένωσης επί της οδού 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 40, και μέχρι την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 στις 13:00 .
-Για την απαρτία της πρώτης συνέλευσης απαιτείται η παρουσία του (1/2) των ταμειακά τακτοποιημένων μελών των δύο τελευταίων ετών.
-Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη πρόσκληση, στις 2 Οκτωβρίου 2017 την ίδια ώρα κι ημέρα στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα κι απαιτείται η παρουσία του ενός τετάρτου (1/4) τουλάχιστον των ταμειακά τακτοποιημένων μελών των δύο τελευταίων ετών.
-Αν πάλι δεν υπάρχει απαρτία η Γ.Σ. θα επαναληφθεί στις 9 Οκτωβρίου 2017 την ίδια ώρα κι ημέρα στον ίδιο τόπο με τα ίδια θέματα με την παρουσία οποιουδήποτε αριθμού ταμειακά τακτοποιημένων μελών των δύο τελευταίων ετών.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.ΞΕ.Π.
Η Πρόεδρος Ξυπτερά Ευαγγελία
Ο Γενικός Γραμματέας Τσιτλακίδης Ηρακλής

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.