«Έχω χάσει τα ίχνη του Γιώργου Μαρίνου! Δεν ξέρω αν ….»

marinos1-768x432


Κραυγή αγωνίας και έντονης ανησυχίας βγάζουν οι καρδιακοί φίλοι του Γιώργου Μαρίνου, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης, αρνούμενος να δεχτεί ή να μιλήσει με οποιονδήποτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “Spirto”, η καθημερινότητα του μεγάλου showman έχει αλλάξει δραματικά. Απομονωμένος στο μικρό διαμέρισμα της Βούλας, καταβεβλημένος από τις αρρώστιες, παλεύει να ζήσει όπως ο ίδιος θέλει τη δύσκολη ζωή του. Με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους ακόμη και τους πιο δικούς του. Δεν θέλει να τον λυπούνται.

Το “Spirto” επικοινώνησε με τον Σταμάτη Φασούλη, που τον έβλεπε σχεδόν καθημερινά, τον φρόντιζε και στεκόταν δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες και ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του Γιώργου Μαρίνου.

«Δυστυχώς δεν τον βλέπω πια τον Γιώργο, τον έχω χάσει. Δεν ξέρω, έχω πολύ καιρό να μάθω νέα του. Πήγε σε μια κλινική αποκατάστασης που ήταν κοντά στο σπίτι μου και τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά μετά έχασα τα ίχνη του. Κατάλαβα ότι δεν ήθελε. Νόμιζε ότι εγώ τον αναγκάζω να είναι εκεί. Τον καταλαβαίνω τώρα, αλλά έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί τώρα δεν ξέρω αν τον φροντίζουν, σε ένα σπιτάκι έμαθα ότι μένει. Δεν ξέρω καν αν παίρνει τα φάρμακά του. Δεν έχω καμία επαφή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής στην Έλλη Φεραίου.
Ετικέτες ,

Δημοσίευση σχολίου

Τα «NEA PIERIAS» δεν φέρουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων που μας στέλνουν οι αναγνώστες. Υπεύθυνος για την κάθε ανάρτηση είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του άρθρου.
Το ιστολόγιο «NEA PIERIAS» δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε αναρτήσεις και μηνύματα αναγνωστών και οι διαχειριστές-συνεργάτες-αρθογράφοι δεν ευθύνονται για το περιεχόμενο άρθρων των οποίων γίνετε αναδημοσίευση από άλλα sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε την ακρίβεια του περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού

[blogger][facebook]

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.